Ahoj, protože se už pár dní necítím dobře, bolí mě prsa tak jsem si udělal test a nemůžu tomu nějak uvěřit 🙈😮 Měsíčky jsem dostala dřív a bylo to jen pár dní proto jsem to neřešila až teď kvůli tomu že se cítím divně. Může být test takto večer pozitivní? Nemůže to být falešný? 🤷♀️ Jsem překvapena... Jsem tedy těhotná? ☘️🙏
Duch = pozitivní test.
Tak teď sledovat tak ob den, ob dva dny, jestli čárka sílí 🥰
Fakt? Já jsem v šoku 😀🤗🥰 a můžu zkusit třeba digitální clearblue? A kdy mám zavolat na gyndu?
Mám dneska celý den na střídačku takový jakoby tlaky a pobolivani v podbřišku je to ok? 🙏
Ja bych se jeste z jednoho pozitivniho testu neradovala - dulezite je, zda poroste hcg. Pises, ze jsi mela menzes, muze to byt i biochemko a zbytkove hcg. Takze dalsi den bych zkusila test stejne znacky, zda sili - pripadne rovnou zajit na hcg jako samoplatce a za 2 dny znovu. Drzim pesti 🍀
@monbonaa Nechci Vás vyloženě vyděsit, každopádně pozor, jestli nedávno proběhla nějaká menses (krvácení) a teď je test pozitivní, určitě by bylo třeba nechat se zkontrolovat na gyn dříve (i kdyby test sílil). Bohužel tu byl nejeden případ, kdy se ženy radovaly, že i přes slabší menses jsou těhotné a bohužel se pak jednalo o mimoděložní těhotenství, které je tím typické (že nějaké krvácení proběhne, protože zárodek není v děloze).
Já jsem volala na gyndu až po týdnu od ducha, kdy už byla dálnice 🤷♀️
@monbonaa U mě to byl vždycky průšvih, pozitivní test po menstruaci. Šlo o biochemické, jenom ta hladina hcg klesala pomalu. Ale uvidíš 🍀
U mě tohle taky vždy byl problém, možná bych skočila v rozmezí několika dnů na odběr krve na hcg ať víte hodnoty. Spis bych to viděla na odcházející těhotenství….
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Krásný test❤️