Jsem těhotná?

setnickovak
9. črc 2015

Ahojky,
potřebuji poradit... Měřím bazální teplotu od vysazení antolikoncepce, což bylo 8.3.2015... Letala nahoru dolu, v dubnu jsem jela na vyvolávací injekci MS... Ta přišla 25.4. a trvala dva dny... V březnu jen jeden den špinění... V červnu 7. přišla konečně slabá MS a s ní BT 36,5... Tam se to srovnalo... Po pěti dnech na pár dní stoupla na cca 36,7... A najednou 21.6. špinění a 22.6. pokles na 36,4... Pak další den zase začala stoupat na necelých 37... 2.7. na jeden den klesla na 36,6 a od té doby 36,9 jeden den a 37-37,1 doteď... MS měla přijít 5.7. a stále nic... Týden mám zácpu a od včera bych přísahala, že to dostanu... Jinak podstatná infa- sex byl 22.6. pak nebyl čas a od 30.6 do 5.7. jsem brala zaváděcí prášky na kvasinky... Může to BT nějak ovlivnit nebo myslíte, že by to mohlo být těhotenství? Prosím o radu... Na test mi přijde brzo, co myslíte?

jitim
9. črc 2015

Pokud byla ovulace 23.6.-zdá se, že by mohla, tak bys těhotná být mohla, jednodenní pokles nic neznamená, mohlo se jednat o uhnizďování vajíčka. Zkus si udělat test.

setnickovak
autor
9. črc 2015

@jitim děkuji ti... Snažíme se od toho března a tak už by to bylo fajn... Zítra udělám...

jitim
9. črc 2015

Bazalku už máš vysokou docela dlouho, tak by to vyjít mohlo🙂. Přeju ať to vyjde🙂.

setnickovak
autor
9. črc 2015

@jitim děkuji ti moc 🙂 taky se budim každé ráno s tím, že doufám, že nespadne... Myslíš, že to může ovlivnit to, že teď byvala horka?

jitim
9. črc 2015

Těžko, to bys musela být nemocná. Taky jsem si nějakou dobu před dětma měřila bazalku, tak s tím nějaké zkušenosti mám. A u posledního dítěte mi taky na jeden den spadla a pak už se držela na 37.

kija
9. črc 2015

@jitim A já si říkala, jak může výška bazalky (bylinka) souviset s těhotenstvím, než jsem to přečetla celý 😀

@setnickovak Na test brzy určitě není, od vynechání menstruace by to už mělo být hezky vidět. Hodně štěstí přeju 🙂

setnickovak
autor
9. črc 2015

@kija také jsem to zprvu špatně pochopila s tou bylinkou 🙂
Děkuji ti, zítra testnu, ale bojím se negativu ☹

setnickovak
autor
9. črc 2015

@jitim snad jsem tedy stejný případ jako byl ten tvůj 🙂 moc děkuji za reakci! Ale jedné čárky se děsím...

setnickovak
autor
10. črc 2015
setnickovak
autor
11. črc 2015

Tak to nejspíš vyšlo 🙂 :'-(

jitim
11. črc 2015

Gratulace. Je to tam🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru