Ahoj holky,chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná,dneska jsem měla po 3. V životě sex a praskl nám kondom,trvalo to tak 15-20 minut a jsme si jistí že jsme se ani jeden neudělali a hned jak to ucítil že praskl tak ho vytáhl,byl prasklý u boku a nic v něm nebylo ,on i já jsme ale i tak ve stresech a chci se taky zeptat proč praskl,říkal že jsem uzká a nevím jestli to je jenom tím nebo je to vadným kondomem (Durex).děkuju za případné odpovědi.
@alexahajna proč praskl ti nikdo neřekne jinak pro jistotou si kup prášek PO ...
Možná i špatně nasazený, u špičky by měla být trochu rezerva, ať se tak nenapíná.
@alexahajna praskl možná kvůli špatně zvolené velikosti, ale to by ho škrtilo i když to je možná důvod toho, proč nedosáhl vyvrcholení. Pokud je od přírody vyvinutý, tak běžně dostupné velikosti nebudou vyhovovat. Chce to koukat i na průměr a délku...
@amazonkajanik Ona není universální velikost?😮
@klokanka31 ne 🤣 běžně dostupné jsou průměr cca 53-56mm s tím, že jsou xxl jako že na délku. My potřebujeme min 63mm a ty jsou na objednání přes sex shopy
@amazonkajanik A proto se mi někdy zdálo že ho to škrtilo a měl to tak do půlky 😮 mě bylo divný že by jednou byl větší a někdy menší 🤣
@klokanka31 mno, ono je zažité, že by se měli přizpůsobit. Ale máme chlapy, kteří jsou od přírody obdařeni více a tam je to problém. My tohle řešili jen jednou a to po potratu, kdy mě chtěl přivést na jiné myšlenky a zároveň mě neohrozit na zdraví, ale i když jsem překonala stud a studovala balení od balení, nakonec jsem zjistila, že leda e-shop
@amazonkajanik Já mám ještě krabičku z šestinedělí tak to půjdu okouknout jestli tam píšou něco o velikosti
@klokanka31 musí být. Délka tolik ne, ale průměr. A běžně bývá těch 56mm
No známá otěhotněla přes antikoncepci a praskl jim kondom 😃 ale jestli jste se ON neudělal není se čeho bát ne? A kdyztak si v lékárně kup prášek PO 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@alexahajna Možný je všechno, kup si pilulku po