Hezký den,
mám dotaz na maminky, přikládám foto těhu testu, může to znamenat, že jsem těhotná? Nikdy jsem těhotná nebyla a ani se mi toto nikdy na testu neobjevilo.
Předem děkuji za odpověďi a případné rady.
Ten dotaz je položen jako vážně? To už je fakt za hranicí všeho, masakr. Gratuluju.
Ano vážně, nerozumím tomu, tak jsem se chtěla zeptat, kolegyně říkala, že musí být dvě jasné čárky. Děkuji
Teď když jste těhotná, tak je nejvyšší čas začít číst příbalové letáky a návody...
@ennnn Gratuluju
@ennnn gratuluji.ano poprvé je to sok videt dvě čárky,taky jsem to měla.
@ennnn cist asi umíš, kdyz sem píšeš, tak proč sis nepřečetla návod u toho testu?
Všem koho pobuřuji se omlouvám! Chtěla jsem poradit, nečekala jsem negativní komentáře na to jak jsem pitomá, že jsem si nepřečetla návod. Děkuji všem a dál bych to nekomentovala, nevím jak příspěvek smazat.
Jestli to kolegyně nemyslela tak, že čárka by měla sílit, jinal by mohlo jít o biochemko. Když si děláte test brzo, může se objevit duch - slabá čárka, to už je pozitivní test, ale je fajn si pak třeba test zopakovat pro jistotu jestli čárka sílí - Vám ano. Takže test potvrdil hormon a mělo by jít o těhotenství, teď záleží jak to bude vypadat u gynekologa - měla byste se objednat na prohlídku, že Vám vyšel pozitivní test. Hodně štěstí.🙂
@ennnn Nic si z toho nedělej,některé dokážou jen rýpat a posmívat se. Raduj se z toho že čekáš mimčo 🍀
Ano jste ❤
nedělej si nic z toho .. hold nejsme všichny stejny ..a mimochodem gratuluji
@mydlova to si ještě nebyla na emiminu 😂 tam je to ještě horší 🤯
@teress1215 to souhlasím na emiminu je kritika hned za vše
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ano.