Myslíte, že tam je nějaká naděje? Už 2 týdny se nedostavila MS. Mám divný pocit v podbřišku a pobolívají mě prsa. Občas je mi trochu zle, ale nic hrozného. Spíše jestli jsem si to jen nevysugerovala. Díky všem. Hezký večer 🙂
@amandabell Něco tam je. Zkus další za pár dní, jestli bude sílit.
@amandabell Ahoj, něco málo tam vidět je, ale vyzkoušej další test třeba za dva dny a uvidíš jestli je to silnější 😉 mě třeba prsa boleli už pár dní po ovulaci.
Tak držím pěsti ať ti to sílí 💪
Jako jo, ale musela by si mít dost opožděnou ovulaci. Protože na zpoždění 14 dní je to hrozně slabé. Za 2 dny zkus - buď tam už skoro nebude a nebo zesílí. Pokud druhá možnost, tak byla pozdější ovu. Pokud první, tak bohužel biochemické těhotenství.
@vitezove zkusím zítra 🙂 tohle je test dělaný předevčírem. Tak uvidím, snad bude sílit..
@amandabell No tak zkus hned. To už musíš vidět. HCG stoupá ob-den. Takže když zkusíš teď, tak budeš mít jasno.
@amandabell pokud máš test,udělala bych to klidně teď večer 🙂
Tak co?
@matkasabina zkoušela jsem dnes ráno a bohužel jen jedna čárka. ☹ já mám MS velmi nepravidelně, ale poslední dva měsíce se dostavila jak měla, takže jsem vypočítala ovulaci a dodržela ji, ale asi i tak nic. Zítra mám jít ještě na gyndu, tak uvidím..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na testu neco je videt ale dej to na jiny podklad zkus rano z moce ale na 14dni je to moc slabe