Jsem těhotná?

rachelinka84
17. pro 2014

holky včera měla dojít Ms ale nikde... test s citlivostí 25 ,a podle mě je tam duch. myslíte že se můžu pomalu radovat??

tarra27
17. pro 2014

citlivost 25, myslím si, že ano 🙂 mužeš se radovat.

cabalkova
17. pro 2014

Je tam. 🙂

klaire22
17. pro 2014

vypadá to, že se radovat určitě můžeš 🙂

sleepers
17. pro 2014

s citlivostí 25 myslím, že ano. Zkus citlivost 10 a třeba bude jasněji víc. Každopádně držím palce 😉

thesun
17. pro 2014

takhle mi vyšel test také, ale těho jsem nebyla... :( držím palce ať máš víc štěstí 🙂

lenasss
17. pro 2014

já myslím,že se můžeš radovat,ale zkus ještě test 10. Já měla úplně stejný v termínu MS

evcann
18. pro 2014

je tam 🙂

anty
18. pro 2014

určitě je tam 🙂

kkathuska
18. pro 2014

je tam duch 🙂

soleilll
18. pro 2014

Něco málo tam vidět je. Počkej pár dní a můžeš pořídit testy s citlivostí 10, ty můžou prozradit víc... Každopádně na gratulace je ještě brzy, i když držím palce.

lenerka1
18. pro 2014

Duch tam rozhodně je, ale s radováním raději pár dní počkat. Měla jsem silnější duchy (2x citlivost 10 a 1x citlivost 25 pěkně postupně sílící testovaná co 2 dny), pomalu už vymýšlela, jak to budoucímu taťkovi pěkně pod stromečkem povíme a na dalším testu, kdy jsem čekala dálnici, bílo. A druhý den hle MS zde a mám po dárečku. Ale byla jsem nachlazená (léky jsem nebrala jen pila čajíčky a jitrocelový sirup), tak by mě zajímalo, jestli nemůže mít nachlazení vliv na vznik falešné pozitivity testů? Nestalo se vám to taky někomu?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru