Pred chvílí jsem si dělala mamatest a vidím tam ducha. Nebo jsem slepá? A pokud jsem tak kdy zajít k doktorce? Dekuji
Ahoj co vim tak mamatest je jeden z tech testu co dela falesne duchy :( ja je bohuzel taky mela...ale daleko slabsi nez ty takze ti moc preju aby to nebyl zadnej falesnak a hlavne aby silil 🙂 myslim ze by to mohlo vypadat dobre 🙂
Podle mě tam duch je a celkem silnej, takže naděje tam je.
Zkus další test ráno, moč je koncentrovanější. Četla jsem, že duchy testy dělají, když je namáčíš dýl než bys měla. Přečti si návod.
Já jsem mamatest namáčela pět vteřin, stačilo to 😉.Držím palečky.
je videt hezky...kolik DPO jsi?
Mám 37DC... Prsa neboli, podbrisek místy popichava a MS ne... 🙂 ženy, nestraste s falešnými duchy
rekla bych že naděje tam je 🙂 já si dělala dnes mamatest a nic :/ MS spožděná o den a pul zatím 🙂 dnes jsem koupila jiný test tak uvidíme v sobotu ráno 🙂
Ano, gratuluji 😀 Zítra ráno testnout znovu!!!
Tak to uschlo a je to velmi málo vidět.. Uvidíme další dny.. Divila bych se, kdyby to vyslo napoprvé.
Kachorka-děkuji a předběžně nejasat 🙂 dítě si přejíi, ale najednou jsem z toho vykolejena
Nooo snad to nebude mimodelozne.. Nooo ve 22 letech těhotná 😀
@bergina : já otěhotněla taky we 22 letech, plánowaně 🙂 držím palečky ( sorry za ,w, nejde mi jendnoduché)
Vpohode... Taky jsme plánovali.. Jen mi teď začaly bolesti podbřišku, tak snad to neznaci něco špatného ☹
No je to velice pěkný duch a jistě bude sílit 🙂Bolest v podbřišku jako na MS je ze začátku normální,mně se vždy držela až tak do 8-9tt,tak přeji hodně štěstí ať se miminko drží 😵 😵
Dekuju moc.. Sama tomu ještě nemůžu uvěřit.. Každopádně jsem teď koukala znovu na proužek a čárka úplně vybledla.. Testik si semnou hraje 😀
Já měla na mamatestu už 9 dpo a je z toho Filípek 😀 gratuluji 😉
Asi není důvod jásat ☹ dnes ráno se mi na testu neukázal.. Nechapu
Dekuju.. Uvidíme.. Ale divne Mě bolí podbrisek a včera tak 2 min Palela zaha
Jasné těhu,gratuluju 😉
Dekuju a kdy mám zajít na gyndu? Abych si těhotenství potvrdila?
Zavolejte si,sestra by Vás měla objednat podle termínu poslední ms
Noo, poslední menstruaci jsem právě mrlela 8.1.... A jinak děkuji 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
no já ducha taky vidím... Zkus ráno za dva dny, a pokud se objeví silnější, je to jisté! K doktorovi máš času dost, teď by stejně nic neviděl... Stačí tak za čtyři týdny 🙂 Vydržžžžžž, i když je to strašný.... 🙂