Dobrý den holky, chtěla jsem se zeptat, 3 x mi vyšel těhotenský test pozitivně. Může se stát že nejsem těhotná? Mám trochu citlivé bradavky a občasné jemné pálení spodku. K doktorce jdu až 24.4 a ráda bych do té doby věděla jak na tom jsem. Děkuji za každou odpověď. Pěkný den ;)
Tehotenske testy se daji pokladat za velice spolehlive. Pokud ti vysli 3 za sebou,myslim,ze je to jasny zacatek tehotenstvi. Samozrejme vse musi potvrdit lekar.
ach jo ženský, když nepoznáte podle pozitivních TT že jste těhotný jak chcete zvládnout výchovu? nic ve zlém, ale někdy se stačí zamyslet a není pak potřeba zakládat diskuzi...
Myslím si, že na 90% budeš určitě maminkou 🙂
Myslím, že jsi těhotná 🙂 A doktorka by tě nevzala na kontrolu dřív, aby to potvrdila? Mě vzala do týdne po tom, co jsem si test dělala, aby byla jistota 🙂
Já si taky myslím že jsem těhotná, ale manžel tomu nevěří myslí si že je to chyba a než nám to dr. potvrdí tak tomu nevěří. Akorát mám trochu strach neb mám rýmu a trochu mě bolí v krku
Doktorka mě dříve nevezme prý má plno... Takže musime počkat. A jsem ráda že nejsem sama komu chlap nevěří
Zkuste udělat test později mohla by být výraznější
@magdalenadu rozhodne by měla být ta čárka rovnoběžně 🙂 ranní moc ti řekne vice
@zuzkarej jen aby to pěkně pokračovalo 🙂 držíme palce. Teda mého manžela by ani nenapadlo pochybovat....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.