Ahoj holky, mám dneska 5. den zpoždění (jinak chodí pravidelně). Už šest nebo sedm dní mi je hodně na zvracení, hlavně ráno a dopoledne, skoro nemůžu jíst, že všeho mě navaluje (třeba i z jídla v televizi) a reaguju tak i na pachy. Test z ranní moče ale úplně negativní. Kdyby mi nebylo tak zle, tak tolik neplaším. Může být na test ještě brzy? Kdy mám ovu netuším, neměřím se ani to nepoznám. Jo, jinak včera i dnes bazální teplota 36,9, ale jakou mám jindy nevím. Tak co to je? Můžu být těhotná a na test je brzy? K dr. jdu až ve středu.
spíš mi jde o to, že pokud těhu nejsem, tak mám jiný zdravotní problém - o mimi ne plánovaně nesnažíme, necháváme na přírodě, jestli nám potomka nadělí hned nebo později, takže nervy to asi nebudou. Navíc jsou ty nevolnosti den ode dne spíš horší. První dny jen v autě, pak ráno, teď i po jídle a poslední dva dny nemůžu skoro nic jíst...
zpoždění ti mohla způsobit i třeba viróza, já bych teda po víkendu k doktorovi zašla, může ti udělat test z krve, ať víš, jestli to zvracení léčit, nebo už jsou léky tabu 🙂
Udělej test za dva dny 😉 Pokud bude negativní, tak se nejspíš bude jednat jen o zpoždění MS. Pokud nepřijde do týdne, navštiv gynekologa 😉
Já bych ještě počkala a k dr. se zbytečně nehonila, já šla poprvé po 14 dnech po vynechání (taky už jsem měla strach, že mi něco je) a byl vidět jen gestační váček, takže jsem pak měla zbytečně nervy, jestli bude vše ok. Dělej si teď pravidelně testy a uvidíš. Když jsme se snažili, tak jsem skoro pokaždé měla nějaké těhu příznaky a nic z toho nebylo a paradoxně když jsem byla opravdu těhotná, tak jsem žádné příznaky neměla 🙂
Mně vysel pozitivni test asi az po 5 dnech a kamosce v 5 tydnech nic. Tenkrat uz ji nikdo pomalu nevěřil, ze je těhotná, tak sla v 6.tt k doktorovi a potvrzeno... ty nevolnosti by taky mohly byt v tehu... ale vsechno jsou to spekulace. Nejlip ti rekne doktor, ale pokud by ti bylo cim dal hůř, tak jdi k dr. hned po víkendu, určitě ti za to nevynada... na ultrazvuk je sice brzo, ale z krve by to asi uz poznali?
Dobrý den, s přítelem se od 26.8 neustále snažíme o miminko (před tím jsem 5 let brala antikoncepci)...testy jsou zatím negativní a čekat do další menstruace je nekonečné. Měla jsem mírné bolesti v podbrišku, chodím častěji na záchod a občas mě pálí prsa..není to tak každý den. Že už by nám to vyšlo?
asi je ještě brzy. Já jsem planých poplachů už zažila mnoho, už si děláme srandu, že mám těhotenské nevolnosti pořád. Na pachy reaguju taky hodně, minule jsem potkala na chodbě souseda, který smrděl, jak zmoklý popelník, tak to jsem pak o patro výš téměř vrhla (nevím, co si teď o mě myslí 😀 ) tak jsem si doma dělala test a nic. Někdy člověk když si to hodně přeje, tak ty příznaky vidí všude, mě se udělala dokonce i pigmentová čára na břiše a taky test negativní 🙂)
no právě, taky se bojím že je to vsugerované. S partnerem si to snažení užíváme tak snad nám to vyjde.🙂 ale to čekání je opravdu nekonečné.
@jana252525 jak pise no_title, ja jsem na sobe taky neustale viděla nejaky příznaky a az mesic kdy jsem si říkala ze to určo nevyslo, tak bylo zpoždění a velka radost 🙂
ale pred termínem MS urcite nereš jestli nahodou a užívej si 🙂
díky všem za připomínky a zkušenosti. Zatím se nezměnilo nic, tak uvidíme. Budu informovat 🙂
to já bych si užívala, ale partner už mě hlídá jak pes.:D abych měla hodně vitamínů, sklenička vína taky nehrozí a já jako kuřák sem neměla cca 14 dní cigeretu...docela bych si jednu za den dala......ale tak lepší to oželit, než pak být v tom a dávat to mrňousovi
@jana252525 ja myslela uzivat si s partnerem 😀 jinak ja tyden po poceti byla na pivnich slavnostech... 😉
já jsem mela tri dny zpozdení sla jsem si koupit test a vysla neviditelna carka tak jsem si sla koupit dalsi den znova a po dobu asi 4 dni si kazde rano test udelala a den o de dne byla carka silnejsi. 🙂
Což to užíváme a moc nas to baví 😃 tak snad z toho bude malý zázrak 🙂 ale ja jak nemam všechno hned tak sem nervní 😃 to čekání je dlouhe
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bedru01 Příznaky můžou být pouze psychického rázu anebo je to těhotenství a u někoho opravdu ještě 5 dní po zpoždění nemusí test vyjít... Takže tak nebo onak 🙂
Není na lékaře brzy?? Ještě bych počkala a určitě testovat z ranní moči, ale to děláte...