Ahojky slečny.
Mám menší problém.
V posledních měsících jsem měla problémy s cyklem ..
V lednu 2017 mi píchli injekci abych menstruovala .. Další dva měsíce jsem měla vždy zpoždění ale menzes jsem dostala ..
Pak se mi cyklus srovnal a v dubnu i v květnu jsem měla MS zas normálně.
Poslední MS 26.4.2017 trvala do 2.5. .. Jelikož se s přítelem již 6 měsíců snažíme o mimi, nechráníme se.
10.5. Když jsem šla na WC jsem si všimla že mám nějaký růžový výtok, také bolesti bříška a připadala jsem si jak kdyby na mně lezla nějaká nemoc.. Jak kdybych měla teploty a bylo mi na zvracení. Ten růžový výtok mám již třetí den nevíte co to může být?
Předem vám všem Děkuji ..
No rekla bych ze to muze byt obdobi plodnych dnu. Bolesti podbrisku mam vzdy a obcas se rake necitim. Proste hormony pracuji. Uz se mi i stalo ze jsem mela ruzovy vytok. Dle toho co pises tak jsi cca 10 den cyklu...coz by odpovidalo.
@magda001 ahoj, mela jsem stejne problemy, pak jeste bolest pri styku, nakonec Mudr nasel cystu, delala se mi hodne casto, pak jsem zacala brat Gynex a prislo prekvapko v podobe pozitivniho testu 😊
Dekuji vám 🙂
Teď mám výtok víc :/ jak před MS v úterý půjdu k doktorovi :/ mám strach ale uvidíme no
@marryjanew Dávám na to že naděje umírá poslední 🙂
Vyšetření na neplodnost mohu podstoupit až za 7 měsíců 🙂 o tom jsem se už radila 🙂
A jiná děkuji ;)
@magda001 tak to je jasný že naděje umírá poslední, jsem stejného názoru 🙂 uvidíš no, držím palce 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
řekla bych jen hormonální nerovnováha, poradila bych se s lékařem.
a také bych asi poprosila doktorku at ti udělá hormonální profil. sice se vyšetření na neplodnost řeší až když se snažite rok ale zkus to 🙂