Jen chemické otěhotnění nebo opravdu těhotná?

ivutaiv
22. říj 2015

Aho ženy =), chtěla bych se s Vámi poradit, test jsem si dělala 21 a 22.10 a mám dne 23.10. dostat menstruaci, myslíte , že jde jen o chemické otěhotnění jak jsem se dočetla (test muže být pozitivni vlivem brzké menstruace) a nebo si mám dojít na krevní testy k p. dokrotce? a nebo ještě počkat?? Vůbec si nevím rady :-/ Děkuji moc za rady =)

koncita
22. říj 2015

nejlepší bude počkat ještě dva tři dny, jestli se menses opravdu dostaví nebo ne a potom ev. udělat test znovu, ale doporučuji jinou značku než mamatest. Podle mě je zbytečné teď chodit k lékaři 😉

pekkaa
22. říj 2015

Souhlasim. Zkus jiny test a testuj obden. Pokud bude silit a budes mit nakonec silnou druhou carku, tak az pak si zavolej k dr a oni te objednaji. Vetsinou objednavaji az na cca 7tt.
Jinak carka vypada hezky, je silnejsi nez byva u biochemickeho, ale je to mamatest, ktery nebyva uplne spolehlivej.

pety91
22. říj 2015

Počkat pár dní a udělat test znovu. U doktorky by stejně nic ještě nechtěly dělat.

luuciee83
22. říj 2015

Já takhle pozitivní měla vždy Mamatesty v den očekávané menstruace a 2x se mi pak už nedostavila a mám z těhlech nenápadných // dvě úžasné děti 😉 držím palce, ať tomu tak je i u Tebe! 😵 🙂

avantgarda
22. říj 2015

Já bych počkala a test si udělala ještě poté, co se očekávaná menstruace nedostaví. Doktorka by teď asi stejně ještě nic nezjistila. Já jsem šla k doktorovi týden po zjištění pozitivního testu (dělala jsem si ho 2 dny poo zpožděné menstruaci) a ještě nic na sonu neviděl a pozval si mě na další týden.

betelgeuzz
24. říj 2015

U první dcery jsem taky testovala před MS a už byla vidět čárka. O žádném chemickém těhotenství jsem nečetla a na krevní testy nechodila. Udělala jsem si pár testů po několika dnech, čárka sílila, tak jsem v 8 tt šla k dr a už bylo srdíčko. je zbytečné tam chodit brzo, běhat denně na testy, nechat se dr strašit, že ještě není srdíčko a vypadá to špatně, jak tady čtu ve spoustě diskuzí.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru