Dobrý den,
Už jsem tu jednou sdílela, že jsem na začátku těhotenství a jednou jsem krvácela. Bohužel si nevím stále rady.
Už po dvou týdnech od početí, jsem se cítila jinak. Začaly mě bolest prsa, podbřišek a vadily mi pachy. Měla jsem i hned pozitivní test. Najednou jsem ale v noci začala krvácet a tak jsem myslela, že to bylo biochemko. Jenže krvácení hned odeznělo a příznaky dále pokračovaly. Začalo mi být i občas špatně od žaludku. Tak jsem myslela, že se to teda udrželo.
Teď jsem měla mít menstruaci a ta se nedostavila, tak jsem si udělala druhý test a byl stále pozitivní. Už jsem začínala být šťastná a po dvou dnech opět v noci krvácení. Tak jsem si uz byla 100%, že to odešlo s menstruací a bylo to biochemické těhotenství. Jenže, zase to bylo jen jednorázové a už zase ani kapka krve.
Nevíte co mám dělat? Bojím se volat doktorovi, abych neotravovala zbytečně.
Krvácející těhotné ženy určitě k lékaři patří, zajeď si někde na gynekologockou pohotovost
@martidusi Abys neotravovala zbytečně? 😮 Krvácení fakt není normální, měla bys k doktorovi co nejdřív. Můžeš mít mimoděložní, a tam jde o život když ti to praskne.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martidusi ještě dodám, že jsem měla celkem nepříjemné bolesti v podbřišku, které se ale začaly lepšit.