Jednodenní menstruace a duch na testu. Můžu být těhotná?

marketkrnj
31. led 2021

Ahoj holky
19.1 jsem měla mít MS a krvácela jsem zhruba ani né půl dne, další dny jsem měla silný výtok, bolesti břicha, často se mi točí v hlavě a je mi nevolno mám chut večer zvracet. 30.1 jsem zkoušela test a 2 čárka byla tak slabá že nešla ani skoro vidět jen pod lampičkou. Muzu být těhotná? Máte někdo podobné zkušenosti?

leslieth
31. led 2021

@marketkrnj Ahoj, já si myslím, že i kdyby se 19.1 jednalo o nidaci, tak teď už by na testu byla pěkná čárka. Ale zkus test za 2 dny😊

zrzeckas
31. led 2021

Mohlo to byt i inplantacni krvácení (nidaci). Zalezi, kdy doslo k ovu a oplodneni. Taky to mohla byt "MS". Nektere zeny maji "menstruaci" a pritom jsou tehotne. Diky tomu to mohou zjistit pozdeji, protoze si to spletou s pravou menstruaci (rikam pravou, nebot to odchazi i sliznice). Na zacatku tehu zena muze krvácet, nejcasteji prave v dobe, kdy by ocekavala MS.

klaari
31. led 2021

@marketkrnj ja to mela tak u obou deti, testy jsem ale delala az po cca tydnu, a vzdy byly jasne videt.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru