Jednodenní krvácení 8 dní před MS. Někdo pozitivní zkušenost?

missanetikova
17. únor 2024

Ahoj holky, snažíme se o miminko a týden po ovulaci se mi při sexu spustila krev a pak do večera jen lehké špinění které přestalo a od té doby citim lehkou menstruační bolest bez spineni tak jsem si začala dělat po ránu těhotenské testy a každým dnem malinko sílí. Teď jsem 3 dny před ms a na testu pořád dvě čárky, hodně silný duch. Mate někdo podobnou (pozitivní) zkušenost? Nebo je velká šance že těhu odejde s ms? Dekuji a budu rada za odpovědi😕

lencaa11
17. únor 2024

@missanetikova máte foto testu mohlo to bejt třeba jen praskla žilka nebo uhnízdění není to žádné znamenomi buď to bude dobré tt nebo ne to nikdo dopředu neví

missanetikova
autor
17. únor 2024

@lencaa11 testuji každé ráno

missanetikova
autor
17. únor 2024

@lencaa11 a ještě to spuštění krve bylo dost silné a poté jen to lehké spineni jsem prve nenapsala Noo

lencaa11
17. únor 2024

@missanetikova testy jsou vidět že se tam něco děje teď otázka zda to bude ok ci ne zda to nebude biochemické záleží kdy máte termín Ms testovala bych dal a uvidíte

missanetikova
autor
17. únor 2024

@lencaa11 termin ms je cca od 19-22

lencaa11
17. únor 2024

@missanetikova tak uvidíte co testy do 22.2 ukážou a zda Ms nepřijde to teď nikdo neřekne dopředu zajít na krev během pár dní

missanetikova
autor
20. únor 2024

Tak čárka hodně sílí tak věřím že se zadařilo😊

lencaa11
20. únor 2024

@missanetikova pěkná čárka držím palečky 🤰☘️☘️

helen_h
20. únor 2024

@missanetikova To krvácení opravdu mohlo být spojené čistě jen se sexem, prostě odřeninka nebo někde praskne žilka.

missanetikova
autor
20. únor 2024

@lencaa11 dekuji🤍

missanetikova
autor
20. únor 2024

@helen_h asi jooo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru