Jedná se o duchy nebo plnohodnotné čárky?

karoli0011
15. kvě 2024

Jedná se už o plnohodnotnou čárku na testu ? 15 dní po ovulaci , a 4 před MS. Vím že se má testovat až po už jsem to načetla ale testovala jsem prostě dříve . Mam znovu testovat po terminu MS ? Moc děkuji za vaše cenné rady 💐💐😊
(Ještě test není stejné značky měla jsem poslední tak jsem musela v lékárně koupit další a stejná značka nebyla) 😊

palja
15. kvě 2024

@karoli0011 tohle jsou už krásné čárky 🍀❤️

hennrietta
15. kvě 2024

Tohle jsou pozitivní testy. Přeji hodně štěstí.🍀

karoli0011
autor
15. kvě 2024

Děkuji Vam moc, a prosím k lékaři mam asi volat až po termínu MS chápu to tak správně ? 🤷🏼‍♀️ Děkuji moc 😊

jaja01k
15. kvě 2024

@karoli0011 Testy jsou pozitivní. K lékaři si klidně zavolej. Řekni, že máš pozitivní testy, zeptají se tě, kdy jsi měla poslední MS a podle toho si spočítají, kdy tě budou chtít vidět.

hennrietta
15. kvě 2024

@jaja01k U nás jedna doktorka zve hned při pozitivním testu.🤦‍♀️ Takže jsem poprvé šla úplně zbytečně. A teprve na 3. prohlídce bylo srdíčko. To jsem ještě neznala a nevěděla. Do teď nechápu, proč zve tak brzo.

rebe
15. kvě 2024

Gratuluji. Doporučuji jít na prohlídku nejdřív v 6. týdnu, ale raději až tak v 8. týdnu, kdy už má být určitě srdíčko, ať máš hned klid a nemusíš se stresovat, jestli příště bude nebo nebude. Protože dřív opravdu není potřeba, doktorka ti neudělá vůbec nic jiného než potvrdí těhotenství - což máš z těchhle testů už jasné.

karoli0011
autor
15. kvě 2024

@rebe moc děkuji ❤️

martulka88
15. kvě 2024

@hennrietta A nedělá to, aby vyloučila mimoděložní? U nás zve od cca toho 7.týdne.

hennrietta
15. kvě 2024

@martulka88 Ne, když jsem volala a chtěla se objednat, tak právě zvala ihned při pozitivním testu a ani sestru nezajímala poslední menstruace. 🤷‍♀️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru