Hezký večer,
moc ráda bych vás poprosila o radu 😊. Je to cca 3 týdny, co jsem měla nechráněný pohlavní styk. Já už cca 12 let v kuse beru antikoncepci ( Nuvaring) a myslela jsem si, že se nic nemůže stát.🤷♀️🤦♀️ Normálně jsem dostala min.týden menstruaci, která byla úplně stejná jako ty předtím, jen tedy mě dost bolelo zavádění tamponu, proto jsem si dnes (cca den po skončení menstruace) udělala pro sychr těhotenský test ( koupila jsem obyčejný za 50,- v lékárně) a byl pozitivní (lehká druhá čárka). Samozřejmě panika a šla jsem si udělat druhý ( v balení byly dva) a druhý vyšel negativní. Nedalo mi to a běžela jsem do drogerie a koupila dva "lepší" plastový testy a běžela domů si jeden udělat a opět byl negativní. Mám ještě jeden a ten by měl být přesnější a ten si nechám na ráno. Myslíte, že jsem vážně těhotná? Stalo se to nějaké z vás?? Popřípadě nevíte, kde v Praze mě vezmou na vyšetření bez registrace? Jsem upřímně v háji, protože těhotná být nechci, nemůžu. Moc děkuju za vaše názory!!! K. ❤️
Mevteda prijde ze na tom spodnim vidim taky 🤣 ale tezko rict
Vidím ducha na všech a i na tom posledním ranním 👌🏻
Není ještě ani pořádně nasaklej a zaschlej a druhá čárka se tam rýsuje 🤷♀️
@kackai Mně teda taky přijde, že na všech něco je. Ten první je pozitivní a na těch dvou vidím trochu duchy. Být tebou skočím pro další testy (nejlíp prý ukazují ty obyčejné papírkové např. mamatesty) a zítra nebo pozítří znovu zkusím. Dej vědět 🙂.
Jenom jeste doplnujici dotaz. Co znamena nechraneny styk, kdyz mas 12 let nuvaring? Zapomnelas ho dat? Nebo jak?
@kackai vidím na těch dvou papírkových ducha ,na tom plastovém nic
@katule1990 dnes z ranní moči...negativní
@kackai Ale psala jsi přece, že bereš 12 let nepřetržitě antikoncepci, takže jsi jí teď nebrala, že píšeš, že jste si nevzali kondom a měla jsi nechráněný sex? Tenhle test je negativní, ale má teda slabší citlivost než ty předchozí.
Za mě ne. Mamatest občas ducha/falešnou udělá.
A nebylo by lepší zajit k dr na ober krve, pripadne utz - neco videt pujde... Vysoka sliznice minimalne ne?
Já si myslím, že ten první bude falešný. Jsem zvědavá na výsledky krve a držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kackai upřímně to je spíš na krišťálovou kouli. Počkej do rána a uvidíš. Každopádně přeju, ať to dopadne dobře.