Ahoj holky, můžete mi poradit, pokud máte některá zkušenosti? Mám necelý týden zpoždění MS, dnes jsem si dělala testy - mamatest mi vyšel pozitivně (sice to nebyla vyložená dálnice, ale bylo to tam) a Dr.Max byl sněhobílý. Nevím, co si o tom mám myslet. Podbřišek mě pobolívá už asi 2 týdny, únava, bolest bradavek + mi nechutná káva tak jako dřív... Do toho mě pobolívá žaludek. Měl to taky někdo tak? Budu ráda za každou odpověď 🙂
ja len tolko - Dr.Max sa u mna nikdy nemylil, ani pozitivny, ani negativny....preto som ani ine nekupovala....odporucam skusit dalsi druh testu, z ranneho mocu, samozrejme
Me mamatest vysel vzdy falesne pozitivne a kdyz jsem konecne tehotna opravdu byla tak byl cistej a bilej jak lilie :D neverim jim 🙂 drzim pesti aby jsi mela lepsi zkusenost 🙂
Je to asi rok a půl zpátky, co mi vyšly 4 slabě pozitivní Mamatesty z ranních i odpoledních močí po cca několikadenním zpoždění. A potom jsem to dostala... Takže těžko říct, jestli ty testy vycházejí falešně pozitivní nebo to bylo špatně založené těhu, co se neudrželo. Každopádně si myslím, že pokud je u Tebe 1 test úplně negativní, a to po vynechání menstruace, těhotenství to nejspíš nebude :(. To už by byla větší naděje, kdyby oba byly negativní, že došlo k oplodnění později a ukáže se to na testech až později... Zkus to ještě za pár dní - toho Dr. Maxe a klidně i nějakou jinou značku a uvidíš 🙂.
@lucfuci Ahoj, jsem v podobné situaci. Myslím, že vhodnější je počkat týden po očekávané menstruaci a pak si udělat těhotenský test, když bude negativní a pokud nedostaneš měsíčky, tak zajít na gyndu na vyvolávačku. Já testovala 2 den po očekávané menstruaci a výsledek negativní, počkám do pátku a pak ev. zajdu na gyndu. Naberou mi krev a podle toho budu vědět víc. Měj se!
Ahoj mám stejnou zkušenost a za sebe můžu říct že mě zase nikdy nezklamal mamatest. párkrát jsem měla na různých testech ducha a mamatest byl sněhobílý, tak když se ukázala druhá čárka na mamatestu věděla jsem že těhu jsem i když to potom nedopadlo ☹ . A potvrdilo se to i po druhé na dr max nic a na mamatestu silnější duch a ted vedle mě spinká moje krásná Elenka 🙂
@lucfuci : tak si kup víc Dr. Maxů, třeba tamten byl vadnej. 🙂
@lucfuci Koupila bych jich více a určitě i jinou značku,Některé testy bohužel neukazují pravdivost
@evca32 Ahoj, jsem ráda, že mi posíláš tvou zkušenost 🙂 Přesně to jsem chtěla vědět - info od holek, co už zkušenosti mají, ne jen "mamatest je na nic", protože si to přečetly tady na fóru 😀 Já mám na zítra koupený Mama a ještě nějaký jiný, tak uvidím. Duch na mamatestu od pátku sílí, tak uvidíme, co se dozvím zítra 🙂
@lucfuci Ahoj, já mám zkušenost jen s Mama testem ten 2 den po očekávané menstruaci a byl negativní - možná jsem ale nečekala dost dlouho, jsem docela netrpělivá 🙂. A jak se cítíš? Mě pobolívá břicho jako před menses, ale nic. Normálně mě bolívají před menses prsa, ale teď nic, jen občas píchne, ale nic zvláštního.
@kytka12 Já jsem děsně unavená poslední dny, mám nafouklý podbřišek a pocit v něm jak před MS, taky mám citlivé bradavky, což jsem nikdy před tím neměla. A když jsem třeba hrála bowling tak mě v podbřišku sem tam jemně píchlo...
Víš co, taky se ti to může ukázat až později a ne hned po vynechání. Já uvidím, co zítra, ale dva dny po vynechání jsem měla fakt jen ducha, včera už to byla čárka viditelná normálním okem. Jen mě štve, že ten druhý test byl negativní ☹
@lucfuci ahoj a dívala ses na citlivost testu? Některé jsou desitky některý i pětadvacítky, ty ukazují později. Podle mě to tehu bude, když čárky sílí a ten druhý test je prostě jenom méně citlivý a projeví se to později. Ono někdy se stane, že to tehu začne a hned skončí, testy jsou pozitivní třeba jen dva dny, proto spousta žen řekne že byl falešně pozitivní. Přitom se mohlo jednat o biochemické tehu., ale když ti ta čárka sílí, tak by to mělo byt všechno v pořádku.
@kytka12 Já jsem včera volala na gyndu, popsala jsem sestře situaci a pozvala si mě na příští čtvrtek na prohlídku. Tak buď se to vyřeší do té doby samo, nebo to vyřeší až doktorka 🙂 Ale jsem ráda, že vím, že budu čekat snad už jen týden 🙂 Já budu v pondělí testy ještě opakovat, tak si pak můžeme napsat, jak jsme zase dopadly.
Ahoj, tak já byla v pátek na vyvolávačce. Je to injekce progesteronu, která buď spustí do 14 dní měsíčky - dle příbalového letáku nebo podpoří ev. těhotenství. Ale mám neg. těhu testy, tak s tím už nepočítám. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na Mamatesty slýchám hodně kritiky, že vycházejí falešně pozitivní, ale s těmi příznaky těžko říct. Počkej ještě den dva a zkus si koupit ještě jinou značku.
@lucfuci