První test je z pátka, poslední dva jsou pondělí a dnes ráno, trochu mě znervóznuje, že pondělí a dnešní jsou totožné, nevidím tam moc rozdíl, ve skutečnosti jsou tedy čárky výraznější než na fotce, ale na to že mám 6 dní zpoždění a na inseminaci jsem byla 11.1. (nedělal se ultrazvuk, takže netuším zda už bylo po ovulaci) bych čekala, že dnes ta čárka se bude blížit více té testovací ... na ultrazvuk jdu až 12.2.
V pořádku, gratuluji 👍
U každého jsou carky jiné. Takže klid, určitě to bude dobré 🤞🤞🤞
Mně to přijde naprosto v pořádku.
Klid. Na síle čárky nezáleží. Jsou zřetelné a to stačí. Může taková klidně zůstat ještě x týdnů. Gratuluju a držím palce 😉.
To bude v pohodě, gratuluji 🙂
Díky moc všem za uklidnění aspoň trochu.
Klid čárky tam jsou.Já neměla výrazné // na testu ani 10 dní po nedošlé ms.Test Intimed 25.Ovulace pravidelná a jsem v 10 týdnu a zatím je vše ok.
A ještě otázka, co hodnota hcg z krve, jsem dnes 20. den od inseminace a hodnota 750
@luckadvorakova123 krásná hodnota. Důležité je, aby se od den zdvojnásobila 🙂 Věřím, že to bude v pořádku
@luckadvorakova123 to je vtipné. Já jsem se před svatbou jmenovala stejně a před týdnem jsem založila podobné téma 😃 jinak gratuluju! 💐
Měly by obden sílit,tak nevím
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já bych řekla, že čárky jsou v pořádku. Gratuluju 🙂