Je už čas objednat se na gynekologii?

linte
17. srp 2023

Ahoj holky, přidávám fotku testů - 15.8.,16.8. a dnes. Očekávaná menstruace cca za 1-2 dny. Myslíte, že už mohu volat na gynekologii a objednat se na první prohlídku nebo ještě počkat? Kapacitně je gynekolog hodně vytížen tak se ptám hlavně kvůli tomu. Děkuji 🙂

lencaa11
17. srp 2023

@linte ještě bych počkala 14 dní po Ms pro svůj klid

linte
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
linte
autor
17. srp 2023

@lencaa11 Děkuji, už jsem po jednom potratu tak nechci nic zanedbat. Přemýšlím i o krevních testech kvůli hodnotě HCG

lencaa11
17. srp 2023

@linte tak lékař stejně teď ještě nic neuvidí a pozve si vás podle Ms a vše je na přírodě a vašem těle určitě věřit že to bude ok krev je dobra volba

linte
autor
17. srp 2023

Šlo mi jen o objednání...vím, že na samotnou kontrolu je ještě brzo 🙂 Doufejme že jo, děkuji

hezz17
17. srp 2023

Pockala bych se zavolanim minimalne do terminu ocekavane menstruace. S tim ze kontrola 6+

linte
autor
17. srp 2023

@hezz17 Tak já počkám ještě přes víkend a kdyžtak zavolám tedy po víkendu 🙂

linte
autor
17. srp 2023

@hezz17 Tak jsem zjistila, že můj gynekolog má stejně do 28.8. dovolenou, tak budu muset počkat

hezz17
17. srp 2023

@linte tak to to vyresil elegantne za tebe 😁

linte
autor
17. srp 2023

@hezz17 Nooo 😀 to teda, horší je ta nervozita, možná si skočím alespoň na krevní testy HCG

gdpr
17. srp 2023

Ja mam tiež dost vyťaženého Dr volala som v deň ms keď mi vyšiel pozitívny test objednal ma až o mesiac neskôr 7-8tt už si to ani nepamätám presne ale asi 8 😂 tak ked aj tvoj je vyťaženy tak kľudne zavolaj a uvidíš na kedy ta objedna... Inak ten 8tt bol prvý voľny termín a to na tehotné ma zvlášť ord. Hodiny

werik153
17. srp 2023

Určitě je hodně brzo. Šla bych až tak 8tt ať máš jistotu že to je ok I se srdíčkem. S druhým jsem šla poprvé až v 10tt.

lenicka134
18. srp 2023

Já volala 4 ny po vynecháni ms. U doktorky sem byla včera tedy 7 den od vynechání. Chtěla zkontrolovat jestli je těhu v děloze. V děloze byl vidět gestační váček a pry mážná něco co má 1-1,5 mm. Bylo to celé na 10 minut, tak si myslím, že s objednáním nemusíš plašit. Moje má také normálně plno na 4 měsíce dopředu, ale na UTZ tě tam vmáčkne 🙂

krisstina93
18. srp 2023

Nemá smysl chodit tak brzo. Ještě tak 2-3 týdny tam Dr stejně nic neuvidí, takže když pujdes za měsíc, tak se nic nestane. Předchozí potrat s tím stejně nemá moc společného, kdyby bylo něco špatně, tak ani nejlepší Dr to v tomhle stadiu neudrží.

klaruskaholubinka
18. srp 2023

Ono jak který gynekolog, můj třeba taky objednava brzy, aby nešlo o mimodelozni, jsem taky po revizi, ale i tak jsem šla zase tak abych byla minimálně 7+ něco abych bylo srdicko...ale kdybych zavolala dřív vezme mě třeba v 5 týdnů hned...

hanulebrabec
18. srp 2023

@linte pokud budeš klidnější objednej se 😉 poslouchej svoje pocity nikdo ti neporadí lépe jak ty sama....já už bych třeba volala.

pavicka
18. srp 2023

@klaruskaholubinka Klari, ty cekas treti, ju? 🥰

mata2hari
18. srp 2023

Můj je taky vytížený, ale jen na prevence.. na těhotné má vždy místo.. já v roce 21 kvůli jejich covidu šla na první kontrolu až asi v 10tt a na krev na mě měli čas hned další den a takhle to bylo vždy.. na prevence běžně objednávají až za 2 měsíce i víc.. takhle brzy bych nešla, nebude nic k vidění, v tom 10tt už krásně bilo srdíčko. Držím palce 😉

linte
autor
18. srp 2023

Děkuji všem za zprávy 🙂 taky jsem dnes už chtěla volat, jen abych už měla nějaký termín a byla o něco klidnější. Každopádně jsem zjistila, že má gynekolog do 28.8. dovolenou tak stejně musím počkat 😀

klaruskaholubinka
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru