Je tu nějaká šance?

nella18023
14. dub 2020

Ahoj holky,
dnes jsem 7 DPO a mám 6 dní do MS. Včera od dopoledne dost silně bolel podbřišek a měla jsem takové tlaky, vůbec nevím jak tu bolest popsat, takovou jsem nikdy neměla a k MS bych to asi nepřirovnala. Už déle jak týden pozoruji zvětšení prsou, což za poslední 3 dny se zvětšily opravdu znatelně (o skoro 2 velikosti) a jsou plné, oteklé a bradavky velmi citlivé. Už několik večerů po sobě mám stále žízeň, že jsem schopná vypít několik skleniček a to si pravidelné pití hlídám i přes den. Žádný výtok nemám, ale 5 DPO jsem stále byla taková až moc vlhká i normálně přes den, že jsem si přišla že to ze mě teče, ale teď je to už v pořádku.

Měla jste to nějaká podobně, a pak MS nepřišla a na testu se objevily //?

Děkuji za zkušenosti 🙂

jjasmina
14. dub 2020

Bohužel , já před ms žádné evidentní příznaky neměla, ale já se až tak nepozorovala a podbřišek mě bolel až někdy kolem po termínu ms. Jinak si myslím, že prsa se vám od začátku takhle nezvětší, vždyt tělo ještě pořádně ještě nic neví .. Proč si neuděláte test?

nella18023
autor
14. dub 2020

@jjasmina Pro test si chci zajít dneska, bohužel už jsem byla na záchodě, takže si ho můžu udělat až zítra. A včera byly lékárny zavřené, tak jsem si pro něj zajít nemohla 🙂

boobulee
14. dub 2020

Já též nemela žádné příznaky, i jsem v den očekávané MS lehce spinila a az za dva dny jsem si delala test když se MS nedostavila jak měla... A prsa se mi "zvětšila" cca az 8-9 týden... Jinak jsem ani tak nemela žádné znaky toho ze jsem těhotná... Az nekdy kolem 11-12tt lehce nevolno jinak nic...

jjasmina
14. dub 2020

@nella18023 Já si test dělala většinou třeba v 5 odpoledne, pokud je pozitivní, bude pozitivní i odpoledne, Dokonce jsem si dělala test navečer 3 dny před ms a byl pozitivní

amazonkajanik
14. dub 2020

@nella18023 taky jsem si dělala test až odpo,mamatest s citlivostí 10. Musela jsem si pro něj totiž dojít 4km 😁 a to jsem měla 3dny do ms. Žádné změny jsem na sobě nepozorovala,spíš změny chování u psa

jjasmina
14. dub 2020

@amazonkajanik úplně stejně 🙂

nella18023
autor
14. dub 2020

Děkuji holky za zkušenosti 🙂

sudylichozrout
14. dub 2020

@nella18023 Na test je brzo. HCG se objevi v moci nejdrive 10. den od oplodneni. Pockej a nestresuj.

pilsenfan81
14. dub 2020

@nella18023 Já si dělala test večer. Jde o to jaký test clear blue je nejlepsi. Jinak prsa se ti ta tyden o dvě velikosti určitě nezvetsi. Mě bolelo v krizi

katule1990
14. dub 2020

@nella18023 Neměla jsem před MS příznaky žádné, až kolem 6-7tt. Každopádně 6. DPO, resp. 3. DPO, odkdy se ti zvětšují hodně prsa, je na jakékoli příznaky brzo. Příznaky způsobuje hormon HCG, který se začíná vylučovat až po začátku zahnizďování vajíčka, což je 5.-6. DPO. 7DPO v naprosté většině případů nemůže test z moči nic ukázat. Spíš mi ty příznaky připadají jako ovulace. Máš ovulaci nějak potvrzenou (ultrazvukem nebo bazální teplotou)? Pokud ano, tak nemá smysl dělat test dřív než 10. DPO (ani to ale ještě není spolehlivé, to až tak 14. DPO). Pokud ne, tak se mohla ovulace opozdit a můžou to klidně být přiznaky ovulace.

nella18023
autor
14. dub 2020

@katule1990 ovulaci vím, že jsem měla minulý týden. Díky hormonální léčbě, kterou jsem postupovala před několika měsíce a trvala 16m mám teď menstruaci na hodinu přesně a ovulaci na den.

pilsenfan81
15. dub 2020

@nella18023 kup si test

nella18023
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
jjasmina
22. dub 2020

@nella18023 jj i mě se to občas stalo a někdy dorazila se zpožděním i dva týdny

lenka1809
22. dub 2020

Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s těhotenským testem sluníčko a s intimed?
Dnes jsem testovala a vyšli mi oba negativní. Poslední MS jsem měla 19.3.2020 a k styku došlo 25.3.2020
2 dny po skončení MS.
MS mám pravidelnou a teď mi mešká cca 3-4 dny.
Bolí mě prsa a nikdy mě prsa před MS neboleli a ještě než se měla MS dostavit mám do teď velké bolesti zad a v podbřišku a jsem strašně vyčerpaná mám bolesti hlavy. V den kdy měla MS přijít jsem měla menstruační bolesti cca 2 dny a pořád nepřišla. Naopak mám jenom silný výtok.

katule1990
22. dub 2020

@lenka1809 Pokud byl styk jen toho 25. 3., tak by testy vyšly už stoprocentně pozitivní. Těhotná s největší pravděpodobností nejsi. Bude to jen zpoždění, možná byla ovulace o něco později a pak se zpozdí i MS.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru