Je tu možnost těhotenství?

stastnamatka07
13. pro 2020

Ahoj, už sem tu psala ale objevili se nové věci.
Sem po operaci laparo (cysta, srůsty, endometrióza)
Po vytažení stehů před 2 týdny ve Čtvrtek, jsme měli nechráněný sex (snažíme se druhé mimi).
Minulý týden ve Čtvrtek (bylo to přesně týden po styku) sem byla na gyndě a doktorka říkala, že něco se "dole" děje, krev byla čistá.
A od Soboty mám tlak v pochvě (chvílemi pocit píchnutí někde vevnitř), po zvednutí ze záchodu tlak a pocit znovu potřeby, jinak dnes se přidalo růžové špinění.
Možná snad i větší únava a občasná nevolnost a emoce teda lítají jak drak. Raději si říkám, že to nevyšlo ale přeci jen je to zvláštní.
Rady ? Zkušenosti ? Test nechci a krev budu mít zítra u doktorky 😊 Holky díky.
T

ema90
13. pro 2020

@stastnamatka07 Ja bych vydrzela do zitra 🙂
Chapu, ze uz jste zvedava, ale priznaky ma kazda zensky jiny.
Samozrejme je tu moznost tehotenstvi, proc ne 🙂
Zvlast pokud znate svoje telo a vite, ze je neco jinak.

Ja to na sobe poznala hned 😀

stastnamatka07
autor
13. pro 2020

@ema90 Jako cítím se jinak, ty emoce tak nelítali jak teď 😅😂

ema90
13. pro 2020

@stastnamatka07 Jeste pozor na to, at to nezamenujete s PMS 😕
Ono si hodne zenskych mysli, ze maji tehotenske priznaky a pritom to jsou klasicke priznaky pred menstruaci.

Ja kdyz otehotnela, tak jsem to poznala hned, protoze to byly opravdu zvlastni priznaky 😀
Po ctyrech pivech jsem nebyla vubec opila a rano jsem nemela zadnou kocovinu 😂
V tu chvili jsem vedela, ze je neco hoooodne jinak 😀
Pak se k tomu pridaly dalsi a dalsi priznaky.
Vsak se zitra dockate a uvidite 🙂

stastnamatka07
autor
13. pro 2020

@ema90 Jo to už nějak vydržím 😁 Ale holky mám otázečku ještě. Před uhnízděním by v krvi nic nebylo nee ? Pokud to vyšlo, tak teď už asi jo nee ?

stastnamatka07
autor
13. pro 2020

Počítala sem to a když to tedy nebude menstruace, tak by krevní test mohl 11 dní po styku ukázat něco ? Údajně by měla proběhnout už nidace a to je prý potvrzení těhotenství.

ema90
13. pro 2020

@stastnamatka07 Hcg stoupa az s tehotenstvim, takze nejspis ne. Ale ani to vam nezaruci tehotenstvi. Dulezity je, aby hcg stoupalo jak ma a neodeslo pak tehotenstvi spolecne s ms, coz se docela stava 😕

ema90
13. pro 2020

@stastnamatka07 Zalezi, kdy byla ovulace, ale ano, 11 dni po ovulaci muze byt tehotensky test pozitivni.

stastnamatka07
autor
13. pro 2020

@ema90 Ovulaci vůbec nevím ale prej nejčastější otěhotnění je při ocistkach i po operaci. A my jsme měli sex cca 8-9 den po operaci a to se tělo ještě očišťuje. Tak mi to bylo řečeno.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru