Ahojte,čo poviete? Dnes som 9/10dpo a akurát urobený test... Kanálik alebo duch?
@pajasala veľmi zlá fotka ako pozerám 😅 ale tiež sa mi zdalo.. len to vyzeralo do ružova a objavilo sa hneď,to má zmiatlo 🤔 každopádne uvidím pozajtra
Je to slaba carka, uvidis, zda bude silit.
Určitě bych udělala další test a uvidíš
Ahoj, co je to za test? 10 nebo 20? 😉
Nevydržala som a skúsila aj teraz ráno pred odchodom do práce a je tam to isté 😅
@hasara33 je to 20.. mám doma ešte 10tkovy,ten spravím zajtra 😅
Je to čárka...Také jsem. Takovou měla, tak držím palečky, ať sílí....
@vikysek0987 tiež si mala pocit ako na ms? Lebo ja mám strašnú bolesť v krížoch a tlak v podbrusku 😏
Tak v tom případě určitě vyzkoušej 10 😉 vidím to nadějně 🤩 držím palce 🍀🍀
příznaky raného těhotenství mohou být totožné jako ty předmenstruační, takže šance, že duch bude sílit je veliká, držím palce
Desítkový je citlivější než dvacítkový. Zde neplatí, že dvacet lepší než deset. 🙂
Ano měla....S dcerou myslím celkem dlouho, teď jsem těhotná podruhé nyní 12tt a stále mám občas pocit, jako bych měla ms je to normální neboj se nic.....
Ale na 10dpo je to dosť slabé 😪 ešte taká otázka,mám maternicu dozadu uloženú,môže to byť tým,že sa neskôr uhniezdilo? Lebo meriam BT,takže cca viem kedy presne bola ovu
@sudylichozrout áno,áno viem,ale tie kazetové duchuju,tak som si chcela nechať až na peknú čiarku 😅
Naopak....Na 10 DPO je to moc krásné, já měla slabší 11DPO....Navíc tyto testy nepatří zrovna k těm, které dělají výrazné čárky hned,ale je tam,tak vydrž, bude krásně sílit.....
@vikysek0987 dnes prišla ms 😊 nevadí, snáď nabudúce 🙏
To je mi moc líto, příště to vyjde určitě 😊
příště už to budou dálnice na testu 🙏
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Řekla bych že ryska