Ahojte,sestra si robila teraz večer test. Je to pozitívny test aj keď je druhá čiarka slabšia? Test je robený po vynechaní MS.
já bych řekla, že jo 🙂
Ano, je.
je pozitivni
Nekomu to tak dela, zkus testovat stejnym testem obden a idealne za stejnych podminek. Takze treba rano z prvni moci.
Mě teda nepřijde slabší
@ivetkakr ja tam tiež ducha vidim
U me zkraje bylo videt sileni az po nejakych 36 hod...
Dekuju,Ja si nikdy test pred vynechanim nedělala,ale teď mam silný pocit ze jsem proste těhotná... tak jsem to zkusila a něco málo tak vidím,ale jsem 26DC takže to neberu nijak vážně 🙂
Vypadá to, že ano, já to měla stejně a když jsem si ho udělala další den ráno, tak jsem měla čárku výraznější a večer tlustou
Zrovna tyhle dva testy mně holky velmi často vycházely falešně pozitivní, určitě zopakujte a pokud bude zřetelnější, brala bych to jako pozitivní... ale až jsem byla těhotná,tak to byla opravdu tmavá čárka dělala jsem test nějaký 11 den po opolednění
@snezenka123 a foto?
@snezenka123 to vypada na skoro pozitivne 😀
ruzovy naznak tam je 🙂
@nat vyřídím. Zítra ráno zkusí znova ten Pepíno, zelený a snad se ukáže posun ☺️
Prý to jde naživo vidět lépe
@snezenka123 Je dobre delat ob 2 dny je tam videt lepe jak carka sili 🙂 Tak jestli je rada tak preji at sili 🙂
@snezenka123 pepino maji malo barviva. At udela Mamatest treba.
@sudylichozrout ten nemá a do lékárny se dostane až v týdnu ten první byl prý mamatest 10. Spletla se
@nat
@sudylichozrout
Ahoj. Přeposílám foto. Horní je z pátka dopoledne, spodní z dneška (neděle) ráno.
Je to Pepíno test.
Prý jde vidět na živo, že ten spodní je tmavší, zkusí potom vyfotit za denního světla. Děkuju
@snezenka123 pozitivní.
@prezdivka děkuju.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano je pozitivní 🙂