Holky, nezdá se vám ta čárka nějaká divná? Vím že upravovat fotky se nemá ale konkrétně tady cosi je. Jinak byl test negativní, proto mi to nelze zeptat se vás.
NEGATIVNI
@felis díky, testuji skoro 11 dny od styku ale nevím kdy byla ovulace. Bylo mi chvíli špatně proto jsem zkusila test. Zítra zkusím znovu. Když této byl dělán včera.
Pokud na testu na světle nic není je negativní test by ukázal 14 dní od styku +-
Ano test je negativní
Jestli Ti můžu poradit, tak v rámci zachování duševního zdraví: testy nepitvej, neproháněj filtry do černobíla, negativu, nenasvicuj, nepodsvicuj.... Prostě pokud čárka není viditelná na první dobrou, tak tam prostě nehledej nic víc.
Chápu, že je to k zbláznění, když toužíš, ale fakt se tím vyhneš opravdu spousty zklamaní. Nejlepší je prostě počkat nejdříve na den menstruace anebo na zpoždění a ještě o chlup déle, pokud se MS nedostaví samozřejmě.
@felis Jen když já nevím, jestli to mám brát tak že tam je duch na upravené fotce nebo ne protože na živo tam nic není.
Upravené fotky jsou neplatné platí pouze test v limitu je to negativní
Odpoveděla sis sama: na živo tam nic není, takže tam nic není a nemá smysl to upravovat a jen prostě počkat. Omlouvám se za drsnou upřímnost, ale ztrácíš tím čas a energii, kterou můžeš věnovat do 150 jiných užitečnějších věcí.
@felis V pořádku děkuji. Dnes jsem zkusila poslední test. I jsem ho vyfotila. Asi 3 minuty poté, co jsem ho udělala a nic. Počkala jsem pár minut ještě a protože jsem znovu nic neviděla tak jsem ho vyhodila jako negativní ani jsem ho už nefotila raději a už to neřeším.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Podle mě negativní. Zkus za dva dny testovat znova.