Je to zamlklé těhotenství?

zuzlinka30
11. zář 2018

Ahoj holky tak ve ctvrtek mi doktor oznamil ze nejspis jde o zamlkle tehotenstvi, kuli tomu ze mi klesa hcg , dnes mi to nedalo a udelala jsem si test a carka je silnejsi.Myslite ze to muze byt dobre?

vendelinka08
11. zář 2018

@zuzlinka30 a krev ti znovu nevzal? Jestli jeste vice hodnota klesla nebo ne? Podle testu to nepoznas...carka je sice silnejsi.ale ne uplne silna..jak uz by mela byt..ale tezko rict..na to by ti mel odpovedet doktor.

nikolspace
11. zář 2018

Hcg přetrvává v krvi ještě nějakou dobu, podle testů lze jen hádat.. Já mám zkušenost špatnou.
Tobě ale samozřejmě držím palce 🙂

zuzlinka30
autor
11. zář 2018

@vendelinka08 bude mi ji brat az 20.9. Ted mam cekat ale beru to jako dobre znameni ze mimco bojuje.

jaaaninda
11. zář 2018

@zuzlinka30 nechci ti brát naději, ale nevidím to dobře ☹ Držím pěsti, ať se mýlím a je vše v pořádku :-*

priefi
12. zář 2018

@zuzlinka30 taky Ti nechci brat nadeji, ale kdyby se jednalo o prosperujici tehu, mela bys tu posledni carku uz hodne tmavou. To, ze slo hcg dolu je hodne spatne znameni a nejspis se jedna o neprosperujici tehu. Jeste ale me napadla jedna vec v souvislosti s tim, ze ted trosku byla tmavsi nez predchozi den, jedna vec je, zda to je test stejny jako predchozi, pokud se jedna o jiny, muze tam byt vice barviva, pak muze byt carka tmavsi, protoze predchozi testy byly mene citlive a tento vice citlivy (10 vs 25) a posledni moznost, ze puvodni tehu bylo biochemicke, ale mohly byt 2 ovulky v cyklu a mohlo se zahnizdit druhe vajicko. Kolik dnu meskas od ms?

zuzlinka30
autor
13. zář 2018

@priefi ahoj ja to podle ms brat nemuzu posledni jsem mela v cervnu ale to jsem byla mimodelozne tehotna a kdyz jsem byla u doktora 3.9 tak rikal ze jsem na uplnem zacatku, pak prislo kolisani hcg a carka na testu mizela a ted uz zase sili. V predchozim tehotenstvi jsem mela vzdy carky slabe mam malo hormonu. Proto se ptam kdyz ma doktor podezdreni ze plod se nevyviji a kdyz carka sili a ze sili vic kazdy den tak jestli myslite ze to bude dobre. Celkove pribiram na vaze a vse priznaky mi zustali i prsa rostou a bolej a brisko se mi tvaruje jestli je moznost ze to bude v poradku

priefi
13. zář 2018

@zuzlinka30 chtelo by to utz, pripadne dalsi odber krve pro srovnani, zda hcg roste ci nikoli 😉 a od toho cervna ti slo hcg na 0? Muze to totiz byt jeste dozvuk toho mimodelozniho tehotenstvi

moly001
13. zář 2018

@zuzlinka30 Pokud jsi netrpělivá a nechce se ti čekat do 20.9 (mně by to čekání nedalo), tak si zajdi jako samoplátce na odběr HCG a budeš vědet hned🙂 Zda HCG klesá, nebo nee...

jaaaninda
13. zář 2018

@zuzlinka30 kdyby se hcg po mimoděložním nedostalo na 0, tak to by mohlo vysvětlovat pokles a následný nárůst novým těhotenstvím. Ale nemusí tomu tak být. Já po zamlklém těhotenství měla slábnoucí čárku přes 3 týdny. Buď si zajdi na krev jako samoplátce nebo vydrž do kontroly. Držím palce

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru