Ahoj holky, dnes jsem si delala tt mamates temer hned tam nabehla druha ruzova carka slaba a jak to uschlo mi to prijde divny ..Asi vadny ze ?
Za mě je vadný🤷♀️☹️🍀
@elinka7295 Test ponořit do moči na dobu psanou v příbalovém letáku (v hloubce maximálně po risku max) a následně ho položit na suché místo (já užívala ruličku od toaletního papíru). Výsledky odečíst po době, která je zase uvedena v příbalovém letáku. Buďto jsi ho dala moc hluboko nebo jsi ho tam měla moc dlouho a nebo jsi ho následně položila někde do mokra. Udělej si nový, je dost možné, že jsi těhotná a je pozitivní. Ale je lepší mít pozitivní test provedený správně - kdy si můžeš být jistá výsledkem...
@lieselmeminger dekuji za odpoved ..prave jsem ho udelala spravne ,ale me se nezdal hned jak jsem ho ponorila jelikoz to bylo hodně ruzove a zustalo to i po zaschnuti , ale ta carka tam byla temer hned tak si myslim ze to je vadny ..Vcera jsem si delala stejny z te same krabicky a. Ani se nenacetl tak jak mel byl celej divnej.
@elinka7295 tak si kup další a zkus zítra znovu a dej vědět já mám s mamatesty dobrou zkušenost nikdy mi neukázal vadné
@elinka7295 Tak si kup nové, ať už od stejné nebo jiné značky. 🙂 Já používala vždycky nějaký od Dr.Max, s falešným výsledkem jsem se ještě nikdy nesetkala. 🙂 Na výsledek bych nespoléhala, pokud jsi od začátku měla pocit, že s testem je něco špatně...
@lieselmeminger No prave tyhle testy kdyz jsem si delala byly uz od zacatku divny ..vcera se sotva nacetl a ukazal mi vysledek negativni ..tenhle se nacetl a jak nabíhal tak tam sla videt slaba carka .Tak nevim vubec ..muzete mi holky poradit nejakej dobry tt? Ale je pravada ze u mamatestu jsem nikdy v limitu ducha nemela az po limitu a vzdy znamenal negativni .Ale tohle bylo hned
@elinka7295 Je tam duch
@elinka7295 Co jsem četla, hodně si chválí ten digitální od Clearblue (je dražší, ale ukazuje i týdny podle množství hcg). Nevím, já mám fakt zkušenosti snad jen s těmi obyčejnými z Dr.Max. 😃 Když byly oba pozitivní (v rozestupu pár dní a při zpoždění déle než týden), volala jsem na gyndu a pak šla až na kontrolu a potvrzení na utz (6tt myslím). Pokud chceš mít fakt jistotu, dojdi si na krev jako samoplátce. Mám dojem, že by to mělo stát nějak okolo 250 Kč (nevím přesně, nebyla jsem 😃). Ale výsledek budeš mít jistý.
@lieselmeminger no jasny , no nevim co si o tom myslet mela jsem pidi ducha i na intime pregnancy a vcera negativni vadny mamatest a dnes toto tak vubec nevim.
@elinka7295 Kolik máš dní zpoždění? 🙂
@lieselmeminger no ja jsem to mela naposledy 15.8 ale mam to hodne nepravidelny nekdy ob dva mesice nekdy za 3 ja kdy
@elinka7295 Jo tak. Hele tak zachovej klid, kup si nové testy, vydrž do zítra do rána a udělej si ho znovu. Pak opakuj po pár dnech. Případně si dojdi na tu krev. Já vím, že nejistota je hrozná, ale teď nic jiného než počkat nezbývá. A ono se vlastně celé těhotenství na něco čeká (vždyť se říká, že žena je v očekávání). Když budeš mít pozitivní test, čekáš na první kontrolu, na druhou, na výsledky screeningu a tak pořád dál a dál. Takže trénovat trpělivost se vždy hodí. 😃
@lieselmeminger takhle jsem ho mela kdyz nabihal vidite tam neco ?
@elinka7295 ano
@elinka7295 Vidím tam jednou čárku, ale já na tohle lovení duchů moc nejsem, většinou tam vidím prd. 😃 Ono vždycky záleží na čase odečtu výsledku - tohle bude dle mého moc brzy a ten test nahoře zase pozdě - po limitu. Kup si nový a uvidíš. 🙂
@elinka7295 neco tam vidim zkus koupit jinej test ..🙂
Je zvlastni a i ten pred tim.... Co se tyce clearblue digitalni, tak za me super, ale cena je cca (uz nevim kolik) jako bys sla jako samoplatce na krev, pokud muzes, chce se ti tak zajdi jako samoplatce a nebo se zkus domluvit s dr, ze by ti nabrala krev 🙂
@elinka7295 tady nevidím nic ,jen jednu čárku
@elinka7295 tohle je negativní test.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě úplně vadný nepřijde, spíš ještě mokry 🙊🙉