Ahoj holky 🙂 .. chtěla požádat o radu nebo názor...Asi tři dny mě pobolívá a občas píchá v pravém podbřišku..a do toho mě ještě začali bolet prsa (bradavky) hlavně teda na dotek..myslíte si že bych mohla být těhotná? S přítelem se snažíme, ale pořád nic...Přítel mi teda už několik dní tvrdí že mám prsa větší, tak nevím..Těhotenský test jsem si dělala asi cca před 10 dny a byl negativní..Co si o tom myslíte? Děkuju za vaše názory 🙂
Buď zkusit test znovu nebo navštívit Dr. a nebo obojí 🙂
tak záleží u kterého dr.. pokud u obvodacky tak jo ty rády sadí prášky ... je potřeba na gindu
ttj no uvidíte zkuste test znovu a podle toho ginda znovu nebo ne ... kdyžtak i s poz. testem v ruce ..
pak dejte vědět jak jste dopadla 🙂
@lenca_hr tak pokud se ti čárka objevuje opakovaně tak to vypadá tak na 90% aspoň že ano 🙂 každopádně co nejdřiv navštiv p. doktora i když nejsi objednaná u nás brává takovéto případy do 8 hodin , i s neobjednanými ženskýma a normálně řekni že máš podezdření na těhotenství ... tak jestli by sena tebe mohl mrknout
@kusalova7. Jo určitě..ještě si Teda udělám pro jistotu ještě jeden test, ale k doktorce si 100% zajdu 🙂 děkuji 🙂
Jak dlouho meskate s ms?
Ona švagrová měla Mez. ještě před asi 2 měsíci pak si dělala test s podezdřením který jí vyšel pozitivně a doktor na kontrole jí řekl že je v 6 měsíci , přitom nic na ní vidět nebylo , ani bříško neměla vypadala jen jako by jí začalo více chutnat , nwm teda jak teď ,ale má termín 2 měsíce po mě .. takže asi tak ..
já měla pozitivní tt až v 8 tydnu 😉 a na UZ už bylo vidět srdíčko 🙂 dřiv ani duch 🙂
též jsem zvědavá 🙂
Ahoj 3DC (utery) jsem nasadila clostil jeden prasek rano na 5 dnu.Dnes jsem si udelala ze zvedavosti ovulacni test a slaba carka a ted odpoledne hodne silna.Prikladam foto.Ja myslim ze by mohl byt zitra pozitivni co myslite?? je to mozny pri clostilu neni to brzy?? dnes jsem 5DC a zitra budu volat dr aby me vzala na ultrazvuk,co si o tom myslite??BT jsem pri ms nemerila a zacla jsem az dnes a 36,9.diky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenca_hr Já bych zopákla to testování 😉.