Je to těhotenství?

mariuhanka
16. led 2019

Holky, zdravím, spíš než řadu potřebuji uklidnit :D jsem po revizi, leden jsme se mohli poprvé snažit, tak jsme do toho šli naplno, milování jednou za 3 dny. Ms mám jako hodinky i po revizi a teď 4dny spozdeni. Ale testy jsou negativní ale mám nepravidelnou ovu a u toho prvního těhotenství jsem 2dny po vynechání měla také negativní test, a asi až po 10ti dnech byl duch… Měl jste to někdo podobne? Já se testují jak blbá každý ráno, stvu sama
sebe ale nemůžu si pomocz

mariuhanka
autor
16. led 2019

Holky popřípadě jaky koupit test? Měla jsem nějaký citlivost těch 10ml, jsou nějaký ještě více citlivý? Diky

makronka222
16. led 2019

Citlivost 10 staci, ani nevim jestli jsou lepsi, si vygugli, ja testovala taky kazdej den :D tak uvidis co te bude cekat zitra/pozitri rano na testu🙂) 9den po styku jsem mela ducha

malinkaelinka
16. led 2019

Mě ještě 3 dny po vynechání mamatest neukazoval nic, ale digi clearblue už se ukázal pozitivní. Na mamatestu čárka snad až po týdnu (ale potom digi jsem už moc netestovala), i první ultrazvuk ukazuje, že se mrnous o týden menší, takže ovulace musela být až ke konci cyklu. Ale já si ji nesledovala

mariuhanka
autor
16. led 2019

já ovu taky nesleduji, jen doktor říkal že ji mám nepravidelnou.. Tak já budu ještě zkoušet holky. Ale koukala bych jako puk, kdyby nám to vyslo hned takle napoprvé. Alpredtim jsme se snažili 9m, ale až teď beru léky na štítnou žlázu což mohl být důvod..

vironeka
16. led 2019

Ahoj mariuhanko, já u prvního dítka také první test, cca týden po vynechání MS nic, ačkoliv jsme neplánovali, oplakala jsem to, na nás ženy tohle asi dokáže působit hrozně rychle, už jen náznak, že by jsme mohly být v tom nás na to tak nějak naladí, co teprve, když se vážně snažíš. No a až po 14 dnech se ukázaly čárky dvě. Vím, že člověk by nejradši dělal test každé ráno, ale doporučuji se nějak zabavit abys na to nemyslela a zkusit to třeba po týdnu znova, obzvlášť, když říkáš, že ovulaci nemáš pravidelnou. U druhého těhotenství jsem si rovnou počkala alespoň 14 dní , a byly tam takový dušátka 😃 😃 😃 . Přeju, ať Vám to brzy vyjde, pak ať to je vše v pořádku a děťátko Vám dělá jen radost 🙂

jinak teď v druhém jsem měla nějaký test z Dr.Maxe, koukala jsem na youtube na video od Domishy a ta tam zkoušela na sobě různé testy, jak jí vyjdou, a tehle právě vyšel pěkně, kdyžtak si to zkus najít, je tam myslím jako MamaDomisha 🙂

vironeka
16. led 2019

@vironeka @mariuhanka jeeeee a koukám, že jsi taky z Písku 😃

mariuhanka
autor
16. led 2019

@vironeka moc děkuji za odpověď, přesně, mi ženy to prožíváme. Dnes ještě zajdu nějaký koupit a snad chvíli vydržím netestovat😁 už předtím to bylo vymodlene miminko a pak potrat takže teď úplně jsem napnuta 😁😁jjnejsem sice vyloženě Písek ale pár kilaku od 😁

vironeka
16. led 2019

na to bacha - já chtěla testovat později, ale vydrž to, když ten test už máš,že jo... 🙂

blanvan
16. led 2019

Já jsem testovala hned zkraje, co mi vynechala menstruace a neobjevilo se po časovém limitu nic. Tak jsem ten test vyhodila a šla dělat něco jiného. Jenže mi to pak nedalo, protože jsem prostě vnitřně cítila, že se něco děje. Šla jsem se podívat znovu, sice už po delším časovém limitu, a byl tam duch. Za pár dní už ukázal test jasnou dálnici 🙂. Kamarádce se také ze začátku ukázal negativní a má termín 2 měsíce po mně 🙂.

mariuhanka
autor
16. led 2019

Noo holky, počkám tedy.. Snad to klapne 🙄😁🙃

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru