Ahoj. Uz asi začínám byt opravdu zoufala. Ale jdu sem znova s dotazem. 30. Dubna jsem mela posledni menstruaci a uz nejaky ten mesic provadime nechranneny styk. Asi od 15.5. Se mi začalo dělat ze všeho zle, prsa jsem mela jak v ohni, a bricho nafoukle jak v 5mesici 😅 mela jsem bolesti hlavy, paleni zahy, zmeny vuni ze co mi kdysik vonelo tak z toho se mi ted delalo hrozne spatne. Měla jsem bolesti v zádech a prostě vše nasvědčovalo tomu že jsem v tom. Testovat jsem netestovala a BT jsem mela celou dobu 37.7 nekdy i vic. No a fakt uz jsem verila tomu ze jsem tehotna a cekala jsem jen na vynechani menstruace. No a jeden den před očekavanou ms mi BT spadla na 37.1 a začala jsem krvacet. Ale neni to menstruace protoze menstruaci mam hrozne silnou, bolestivou tak ze se nedokazu ani hybat. A ted je to uplne slabe proste skoro nic a krev je taky jina. Myslite ze by to mohlo byt nidacni krvaceni? Ja jsem zacala pot i ruzne čaje na podporu těhotenstvi a zmenila i jidelnicek a tak ale uz se v tom pomalu ztracim. A porad mam i priznaky. A to u menstruace nikdy nic nemam.
@hawah když krvacím příjde mi to trochu zbytečné ne?
@kristyna63737 čtu že teď skoro nic a krev je jiná…. Spousta žen krvácí i během těhotenství. Já měla poslední ms 24.4., 22.5. jsem špinila s troškou krve a teď 24.5. dálnice na testu
@hawah dobra tak ja to teda zkusim.
Nidační krvácení je pár nitek krve na toaleťáku, případně zašpinění, to neznamená, že opravdu člověk krvácí. Krvácení, jak ho popisuješ, může být případně spíš hematom, nebo neprosperující těhotenství - a nebo opravdu MS. Pokud jsi měnila jídelníček zásadně, tak i to může ovlivnit sílu a typ menstruace, mě se to stalo taky. Každopádně pokud jsi na pochybách, test si udělej a uvidíš.
@laxesis jo no jidlem a tak to určitě nebude. To vilm na 100% ale zmatly me i ty priznaky a takove no :/ ja si sveho tela jinak hodne vsimam takze tak nejak vim ze prisla zmena ale nevim proc a jestli to nebude tehotenstvi tak v patek jdu prave k pani doktorce protoze se mi od samovolneho potratu nedari vice jak rok otehotnet
@kristyna63737 u posledních 3 tehu sem růžovou hnědé krvácení měla až do 5. Měsíce vždy v datum MS
@demetritis delala jsem si testy ale jsou nega ale rikam si ze kdyby nahodou tak hormon jeste nemusi byt tak vysoky?
Pokud by ty tvoje priznaky byly zpusobene tehotenstvim, musel by uz test byt pozitivni, protoze je zpusobuje ten hormon, ktery by test detekoval. Takze jestli mas negativni testy a krvaceni, tak opravdu s nejvetsi pravdepodobnosti to tehotenstvi neni. Telo a psychika si s nami nekdy zahrava a leccos si umi vsugerovat, zvlast kdyz uz se snazite dlouho…
@kristyna63737 záleží na tom kdy byla ovulace, jakou barvu výtok krvácení má mohlo to být třeba jen biochemické nebo cysta ta cyklus taky rozhází, antibiotika aleky N chřipku atak dal zajdi si na gyndu a výš
@demetritis cysty mam kazdy mesic. Takze to vim ze to 100% neni. Ovulaci nepoznam kdy ji mam proto spolu spime proste kazdy den. Zadne prasky neberu vyhibam se tomu i praskum na bolest a tak. K doktorce jdu v patek protoze se snazime uz pres rok a nejde to.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristyna63737 a co zkusit teda ten test? 🤷🏻♀️