Ahoj holky 🙂 mam dotaz .. tyden zpatky me zacalo byt divne jak kdyby na me lezle chripka .. pobolivani v krku, hlavy, ryma.Ale chripka se nedostavila a i tedkons to vypada furt stejne, akorat tri dny me boli hlava tak silene ze jsem si musela vzit paralen, jsem furt unavena.chvilkama me boli i zaludek.jsem 22 DPO a M ma prijit za 5 dni.mozna je to pitomost ale je mi fakt divne.
no nevím spíš bych to opravdu tipovala na nějakou vyrozu, opar.. nemáš horečku? má dvě těhu a ani u jednoho jsem nic podobného neměla, ale každej to pocituje jinak... mě bolívaly prsa hned od začátku, unava a hlavně jsem pořád zvracela... od prvního dne mě natahovalo ze všeho hlavně při čištění zubů..
No nevim u me viroza vypada vetsinou jinak takhle to mam poprvy :\ kord ta bolest hlavy a obcas me boli pupik :(
no moc bych přála aby to bylo těhu... ale nějak se mi to nezdá, každopádně dej vědět jak to dopadlo, držím palečky... nevydržela bych a valila pro test...
taky to spis vypada na nejakou nemoc... ale je fakt ze kazda to mame jinak... ja mam opary a bolest a td furt.. lavne kdyz si clovek strasne preje miminko telo a psychika si dost umi zahrat
já měla podobné příznaky, ale až od 6.tt, měla jsem pocit, že na mě pořád leze chřipka a přitom nic a to až do konce 13.tt 🙂
opar jsem měla v těhu asi 4x 😀 těhotenství mi oslabovalo tělo, malá ze mě vysosávala všechny živiny a vitamíny 🙂 uvidíš, jak nedorazí MS, tak potom testni 🙂
Za 4 dny ma dorazit tak uvidime :D
Tak u mě to třeba přesně takhle začalo... a myslela jsem, že je to viróza! :D Až za pár dní mi došlo, že už mám asi čtyři dny zpoždění, udělala jsem test a našla // 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zapomnela jsem dodat ze se mi k tomi vsemu dneska jeste udelal opar na rtu ! :(