Je tohle už pozitivní test? 2 dny do ms
@kristynapokorna testovala bych dál,jestli bude sílit a možná zkusila ještě i jiný test
tohle mi udelal kratce po limitu vzdycky, byla to ryska… ale preji hodne stesti 🍀
@fany122e tak mě teda ukázal buď nic(-) nebo silnější čárku(+),takovou tenkou ne
@fany122e takhle slabá byla hned pak trochu zesílila
@kristynapokorna mě to přijde jako negativní test
@kristynapokorna toho už je negativní asi bych ještě počkala
@kristynapokorna Na tomto testu se musí v tom větším "políčku" udělat +, což na té druhé fotce není a to značí negativní test.. Na té první fotce tam to + je, ale ta čárka je tenká (ne slabá, ale tenká do šířky), což bývá pouze ryska, musela by být ta čárka stejně široká, jako ta druhá.. Zkuste za dva dny znovu, pokud MS nedojde 😉
@kristynapokorna Mne to príde ako ryska , tá čiarka je nejaká tenká. Asi by som vyskúšala iný test.
@katherine177 mně tady ten pluskovej vždycky, ale prostě je to podle mě ryska 🤷♀️
@kristynapokorna jak bylo psáno níže, čárka může být i hodně slabá, ale musí mít správnou šířku… držím palce, snad se ještě vybarví do plné šířky 🙂🍀
Bohužel, tohle je ryska. Pozitivní test by byl se stejně silnou čárkou, tohle jw nějaké vadné.
@kristynapokorna Dobrý den, mohla bych se Vás zeptat, jak to dopadlo? mám úplně stejný výsledek. Děkuji moc
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristynapokorna ano ☘️☘️