Je to pozitivní test?

kristynapokorna
18. říj 2022

Je tohle už pozitivní test? 2 dny do ms

lencaa11
18. říj 2022

@kristynapokorna ano ☘️☘️

katherine177
18. říj 2022

@kristynapokorna testovala bych dál,jestli bude sílit a možná zkusila ještě i jiný test

fany122e
18. říj 2022

tohle mi udelal kratce po limitu vzdycky, byla to ryska… ale preji hodne stesti 🍀

katherine177
18. říj 2022

@fany122e tak mě teda ukázal buď nic(-) nebo silnější čárku(+),takovou tenkou ne

kristynapokorna
autor
18. říj 2022

@fany122e takhle slabá byla hned pak trochu zesílila

katherine177
19. říj 2022

@kristynapokorna mě to přijde jako negativní test

lencaa11
19. říj 2022

@kristynapokorna toho už je negativní asi bych ještě počkala

nitii
19. říj 2022

@kristynapokorna Na tomto testu se musí v tom větším "políčku" udělat +, což na té druhé fotce není a to značí negativní test.. Na té první fotce tam to + je, ale ta čárka je tenká (ne slabá, ale tenká do šířky), což bývá pouze ryska, musela by být ta čárka stejně široká, jako ta druhá.. Zkuste za dva dny znovu, pokud MS nedojde 😉

nina004
19. říj 2022

@kristynapokorna Mne to príde ako ryska , tá čiarka je nejaká tenká. Asi by som vyskúšala iný test.

fany122e
19. říj 2022

@katherine177 mně tady ten pluskovej vždycky, ale prostě je to podle mě ryska 🤷‍♀️

fany122e
19. říj 2022

@kristynapokorna jak bylo psáno níže, čárka může být i hodně slabá, ale musí mít správnou šířku… držím palce, snad se ještě vybarví do plné šířky 🙂🍀

lilian2111
19. říj 2022

Bohužel, tohle je ryska. Pozitivní test by byl se stejně silnou čárkou, tohle jw nějaké vadné.

eleanora00
10. led 2023

@kristynapokorna Dobrý den, mohla bych se Vás zeptat, jak to dopadlo? mám úplně stejný výsledek. Děkuji moc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru