Ahoj,
Prosím o radu, zda by to mohl být pozitivní test. Mám 1 den po vynechání. Cítím se tak, že každou chvilku očekávám MS (tlak v podbříšku, náladovost, atd...). Předem děkuji
Vidis dve čárky?
@leniczka23 Pravděpodobně ne, jinak by nebylo třeba se ptát zde 😀
Achjo...
Co pisou v navodu?
Co vidis na testu?
Tak snad vic uz neni treba psat...
Ano, já vidím 2 čárky. Testovací není tak silná jako kontrolní a tak jsem asi primárně potřebovala potvrzení i od někoho jiného, kdo do toho není zainteresovaný. Chtěla jsem jen potvrdit, že si to nenamlouvám. Díky
Cítíte se lépe, když se povyšujete a děláte ze mně hlupáka?
Krásné dvě čárky, moc gratuluji a přeji, ať jen sílí! 😊
@terezasm promin ale delas ho ze sebe sama..v navodu je napsane ze testovaci carka nemusi byt stejne silna jako kontrolni.
I tak gratuluji a preji at je vse ok.
Aaaaa 🥴 tyhle komentáře miluji 🤦🤦 ano samozřejmě je pozitivní.Chtěla si se jen ujistit a to je dobře protože je vidět že se na miminko těšíš a já ti přeju ať ho máš za 9 měsíců doma ❤️❤️
@terezasm nezlobte se ale je to tu dnes a denne,vidite 2 carky vidite tak je test pozitivni 🙂Pokud si nejste jista bezte na gyndu a ne sem my nejsme lekari 🙂Nic proti ale to opravdu neverite navodum???Posledni dobou je to konik takovych hloupych dotazu ze nevim,kam se to za chvili dostane :-/
@kattka009 Dovolím si nesouhlasit. Já jsem byla taky šťastná, že to vyšlo, ale ani mě nenapadlo zde zakládat dotaz na fóru, zda je nebo není test pozitivní. Vím, že jakákoliv druhá / na testu = pozitivní = jsem těhotná. Kdybych to nevěděla, stačí si to přečíst v návodu, který je součástí balení. A k pochlubení slouží zeď ne. Tam by se jistě dočkala gratulací. 😇
Kdyz sem napise holcina co ma na testu maleho dusika tak to pochopim ze vice oci vice vidi,ale tohle je regulerne pozitivni test a neni treba doslova hledat. Opravdu nechapu podstatu tohoto dotazu,pochopila bych kdyby slecna napsala ze nasla poztivni test a je stastna,ale kdyz najdes kort po vynechani MS toto na testu nevim co jineho by to melo znamenat nez to ze jsi tehotna :D :D :D :D
Ja napisu,ze je negativni a ze potrebuje aspon jeste jeden na potvrzeni 😀😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terezasm Je samozřejmě pozitivní - viz návod. Vždyť tam jsou regulérní 2 čárky … Gratuluji. Ale neodpustím si poznámku - Kam ten svět spěje..🙄