Je to pozitivní nebo negativní test?

terezasm
18. únor 2020

Ahoj,

Prosím o radu, zda by to mohl být pozitivní test. Mám 1 den po vynechání. Cítím se tak, že každou chvilku očekávám MS (tlak v podbříšku, náladovost, atd...). Předem děkuji

ba2te
18. únor 2020

@terezasm Je samozřejmě pozitivní - viz návod. Vždyť tam jsou regulérní 2 čárky … Gratuluji. Ale neodpustím si poznámku - Kam ten svět spěje..🙄

evikk1
18. únor 2020

@terezasm Gratuluji ! Myslím že ty dvě čárky jsou jasným důkazem že jsi těhotná. 🙂)

tez83
18. únor 2020

@terezasm jasne dvě čárky.👍

leniczka23
18. únor 2020

Vidis dve čárky?

ba2te
18. únor 2020

@leniczka23 Pravděpodobně ne, jinak by nebylo třeba se ptát zde 😀

patmouse
18. únor 2020

Achjo...
Co pisou v navodu?
Co vidis na testu?
Tak snad vic uz neni treba psat...

terezasm
autor
18. únor 2020

Ano, já vidím 2 čárky. Testovací není tak silná jako kontrolní a tak jsem asi primárně potřebovala potvrzení i od někoho jiného, kdo do toho není zainteresovaný. Chtěla jsem jen potvrdit, že si to nenamlouvám. Díky

terezasm
autor
18. únor 2020

Cítíte se lépe, když se povyšujete a děláte ze mně hlupáka?

searata
18. únor 2020

Krásné dvě čárky, moc gratuluji a přeji, ať jen sílí! 😊

alilali
18. únor 2020

@terezasm moooc gratuluji (zatím jen tiše), test je pozitivni.

kuttu
18. únor 2020

@terezasm Nezlob se,ale v návodu na použití testu píšou,ze čárka NEMUSÍ byt stejně silná a číst určitě umíš 😊

leniczka23
18. únor 2020

@terezasm promin ale delas ho ze sebe sama..v navodu je napsane ze testovaci carka nemusi byt stejne silna jako kontrolni.
I tak gratuluji a preji at je vse ok.

domini88
18. únor 2020

Aaaaa 🥴 tyhle komentáře miluji 🤦🤦 ano samozřejmě je pozitivní.Chtěla si se jen ujistit a to je dobře protože je vidět že se na miminko těšíš a já ti přeju ať ho máš za 9 měsíců doma ❤️❤️

nat
18. únor 2020

@terezasm nezlobte se ale je to tu dnes a denne,vidite 2 carky vidite tak je test pozitivni 🙂Pokud si nejste jista bezte na gyndu a ne sem my nejsme lekari 🙂Nic proti ale to opravdu neverite navodum???Posledni dobou je to konik takovych hloupych dotazu ze nevim,kam se to za chvili dostane :-/

kattka009
18. únor 2020

@terezasm Ano je to tu pořád dokola,ale....Tazatelky určitě vědí,že je test pozitivní jen se musí pochlubit jsou prostě stastne,že to konečně vyšlo.My co už děti mame,to nepochopíme,tak jim to ženy přejte a nekomentujte 🌞

meronym
18. únor 2020

@kattka009 Mne tedy takovy dotaz prijde na hrane svepravnosti...

kattka009
18. únor 2020

@meronym To já taky netvrdím 😊.Chtějí se prostě pochlubit.

ba2te
18. únor 2020

@kattka009 Dovolím si nesouhlasit. Já jsem byla taky šťastná, že to vyšlo, ale ani mě nenapadlo zde zakládat dotaz na fóru, zda je nebo není test pozitivní. Vím, že jakákoliv druhá / na testu = pozitivní = jsem těhotná. Kdybych to nevěděla, stačí si to přečíst v návodu, který je součástí balení. A k pochlubení slouží zeď ne. Tam by se jistě dočkala gratulací. 😇

barcachejn
18. únor 2020

Kdyz sem napise holcina co ma na testu maleho dusika tak to pochopim ze vice oci vice vidi,ale tohle je regulerne pozitivni test a neni treba doslova hledat. Opravdu nechapu podstatu tohoto dotazu,pochopila bych kdyby slecna napsala ze nasla poztivni test a je stastna,ale kdyz najdes kort po vynechani MS toto na testu nevim co jineho by to melo znamenat nez to ze jsi tehotna :D :D :D :D

astyna88
19. únor 2020

Ja napisu,ze je negativni a ze potrebuje aspon jeste jeden na potvrzeni 😀😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru