Je to normální?

23. čer 2023

Ahoj, mám dotaz zda mate někdo zkušenost také.

Myslela jsem si, že už jsem těhotná - měla jsem 9 dni zpoždění a pozitivní test ale spíše duch - ale hodně tmavý. Přišla menstruace 10 den a měla jsem ji jen 1 den velmi silnou a druhy den už klasickou a třetí a čtvrtý den aktuálně už nic, jen malé špinění.

Myslíte, že bych mohla být těhotná.. ikdyž přišla tato “menstruace” nebo to bylo biochemko. Mate někdo podobnou zkušenost? A zda se mi i tímhle posune ovulace. K DR samozřejmě zajdu, ale ptám se na zkušenosti. Díky moc všem

wladimira
23. čer 2023

A co test zkoušela jsi ho ještě ?? Je možné ze to bylo opravdu biochemko takže menstruace přišla se spozdenim nebo to mohl byt jen hematom a třeba někdo v těhotenství normálně občas zakrvaci protože to je tam hodně prokrvené a občas praskne Žilka .. zkus ten test zda bude sílit je to na dobré cestě 🙏🏻

misha31
24. čer 2023

Ja bych to videla na biochemko ci pokud na testu bude stale slabsi carka, tak mozne mimodelozko.
Takze urcite bych udelala test

lencaa11
24. čer 2023

Nejspíš biochemické

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru