Ahojte holky,minula MS byla hodne kratka,skoro zadna asi jen na jeden den a to jemna ..prisla o tyden pozdeji..a Ted cekam 5tym dnem a nemam ani zadne bolesti jako vdy pred cyklem.jen obcasne zaskuby v podbrisku....vzdycky pocituji uz tyden pred a Ted nic.mivam zavrate a v noci litam nekolikrat na malou..test jsem zkousela 4 tydny zpatky a byl negativni..tak zatim cekam,myslite si,ze to jsou nejake tehotenske priciny?.. Nebo jen nerovnovaha?.. Dekuji za odpovedi
může být obojí, zkus znovu test
Protoze uz jsem zkousela tolikrat a pak jsem byla zklamana ...Ale asi do toho pujdu...nebo jeste pockat...?
@verena1989 Test si udělej určitě. A pak se přestaň pozorovat. Já než jsem otěhotněla, tak jsem každý měsíc na sobě pozorovala nové a nové "zaručené" příznaky těhotenství. A teprve když jsem se rozhodla, že to otěhotnění tedy na čas vzdávám (a opravdu se soustředila na jiné věci), tak jsem otěhotněla. A nejdřív jsem si toho ani nevšimla, test jsem si dělala asi 5 dní po vynechané MS a jen pro to, abych se "ujistila", že těhotná nejsem a můžu jít o víkendu pařit. No, pařit jsem už nešla 😀
Haha :D Stejne mysleni Jako u me...ja se ani moc nepozoruju...Dala jsem tomu volny prubeh cely Mesic a Ted si jen rikam,ze jsem MS nemela nejak dlouho...:D Ale Ted me skrabe v krku,treba to neprislo,Protoze budu nachlazena...nebo nevim..dekuji za odpoved 🙂 kazdopadne gratuluji 🙂
Mam Ten Test udelat ted nebo rano?
Klidne hned,ale rano je to nejlepší,protoze moc není naredena..Ale ja dělala test v 5 vecer a ukazal krasnou carku-urcite to zkus..
@verena1989
@verena1989 A dej nám vědět 🙂
no a je tam zase prd :D treba ze byla moc uz zredena,nebo uz fakt nevim...uz zadne testy az budu mit bruch tak poznam 🙂 ale jako skoda...
@verena1989 Jo, to znám, jsem to i obrečela a podívej, dnes už máme ročního kluka a štve mě, že to tak letí. Ty máš to nejlepší před sebou !!! 🙂 😉 🙂
Dekuji 🙂 to je pekne od tebe 🙂 musi to byt krasne mit takoveho drobecka 🙂 no a ms stale nedorazila tak treba ,Ten muj je jeste neviditelny 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Proč si neuděláš test ? 🙂