Ahoj holky. Nemůžu spát, a tak pořád přemýšlím. A chtěla bych se zeptat na váš názor ☺️. Pokusím se napsat vše, čeho jsem si na sobě všimla.
Poslední MS (začátek 25.12.) jsem měla jen jeden den, 3 dny špinění - velmi tmavá krev. Vždy ji mívám tak 5 dní, první dva dny silná ms, pak slabá.
Den před MS mě bolelo břicho, jak kdybych měla ve vaječníkách tyč a nemohla se ohnout 😥. O bolestech prsou nemluvě.
Po ms se mi změnil spánek, nemohu usnout a když usnu, tak i na 12 hodin, přes den jsem vyčerpaná a usnula bych téměř u všeho. Také mám pořád bolesti hlavy. Večer mě třetím dnem bolí břicho jako před ms.
Už asi týden mě trápí svědění kůže, obličej, hrudník, záda a stehna. Mastí se mi vlasy, zhoršila pleť. Myslím, že také občas reaguji nepatřičně, vše se mě dotkne - manžel asi nemá moc radost 😀😥.
Aktuálně mám 15 den cyklu.
Je možné, že to nebyla ms a je teď ve mně třeba člen rodiny 🙄✨?
Kdybych měla normální ms, tak bych to asi neřešila. Test jsem si nedělala, mám je teprv objednané z lékárny a čekám až dorazí do Zásilkovny 🙏🏻.
Budu ráda za váš názor popřípadě jestli jste si prošly nečím podobným, budu ráda za zkušenosti a postřehy ☺️✨.
@verunqka takže tobě to nedá spát píšeš tu otázku v délce románu...na kterou ti může odpověďet milion ženských a ty budeš tam kde jsi ...
Jako já bych zašla do 1.obchodu pro test ...i teď v noci 😅když bych to chtěla vědět...a ne že přemýšlet a ptát se cizích lidí
...
Podle mě nejsi těhotná ...jen si měla trošku změnu v MŠ tmavá krev je stará krev takže než se spustila asi to dýl trvalo proto i ta kratší doba ...
@verunqka udělala bych tt
@verunqka Ahoj udelej si tt.Necekala bych na zasilkovnu,když by mi to vrtalo hlavou.Drzim palce
Vesteckou kouli jsem zapomněla v práci... Udělej si test
@novamamina nevím proč je potřeba rýpat tímto způsobem. Ptám se jestli jste si prošly něčím podobným a ne jestli jsem těhotná 🙏🏻.
@veronicka89 ptám se na zkušenosti ostatních žen a ne na to, jestli jsem těhotná. Napsala jsem to jako variantu, zda je to vůbec možné 🤷🏼♀️.
Děkuji za komentář a názor
@veronicka89 to je možný. Tak uvidíme jak to dopadne. Snad dvě čárky budou ✨🥰
@anickaaa28 tak uvidíme. Snad tam po roce konečně budou✨
@verunqka někteří lidé se holt musí hádat ,je to smutný ,pokud neodpovídají na otázku měli by raději mlčet, slušnosti je asi nikdo nenaučil .
@katherine177 to přece není hádání. Ale proč si prostě paní neudělá test? Napíše sloh o tom jak se cítí a ptá se jestli je možné že by byla těhotná? Vždyť to je denně několik příspěvků úplně stejných. Tak stačí trochu googlit a odpověď dostane všude. Ano, je to možne, můžeš být těhotná. Kdyby si aspoň udělala ten test.... Poslední MS měla 25.12... Tzn ze je zhruba v půlce cyklu a teď to resi? To už ten test mohla mít udělaný dávno.
@verunqka ptáš "Je možné, že to nebyla ms a je teď ve mně třeba člen rodiny? "
@novamamina no zrovna tyhle dvě odpovědi tam nemusely být nebo mohla být volena slušnější forma
@katherine177 souhlasím. děkuji!
@novamamina člověk radši aby nepsal nikde své pocity 😂 nashledanou.
@verunqka můžeš mít třeba i rozhozené hormony, případně rozhozenou ms po očkování třeba, hodně to hlásej stejně jako že nemůžou spát... Co se týče svědění těla tak to třeba mám poslední tyden a těhotná nejsem, mívám to občas v mrazech... Takže to může být cokoliv, až uděláš test budeš chytřejší 😉.
@verunqka ne, nestalo. Nejdřív vynechala ms
@katherine177 nevidím na tom nic neslušného.
@verunqka já u druhého těhotenství myslela, že jsem normálně měla menstruaci, proto mě nenapadlo, že bych mohla být těhotná... Test jsem si udělala později právě kvůli divné únavě, přestože jsem si byla jistá, že těhotná nejsem, jen pro jistotu... A byla jsem v šoku 😁 zpětne mi došlo, že byla "menstruace" trochu slabší a kratší, ale to jsem si myslela, že bylo z nachlazení, co se mi tenkrát táhlo... Tak uvidíš 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ještě mám živé sny a bolesti beder 😥