Je to možné, že bych mohla být těhotná?

verunqka
7. led 2022

Ahoj holky. Nemůžu spát, a tak pořád přemýšlím. A chtěla bych se zeptat na váš názor ☺️. Pokusím se napsat vše, čeho jsem si na sobě všimla.
Poslední MS (začátek 25.12.) jsem měla jen jeden den, 3 dny špinění - velmi tmavá krev. Vždy ji mívám tak 5 dní, první dva dny silná ms, pak slabá.
Den před MS mě bolelo břicho, jak kdybych měla ve vaječníkách tyč a nemohla se ohnout 😥. O bolestech prsou nemluvě.
Po ms se mi změnil spánek, nemohu usnout a když usnu, tak i na 12 hodin, přes den jsem vyčerpaná a usnula bych téměř u všeho. Také mám pořád bolesti hlavy. Večer mě třetím dnem bolí břicho jako před ms.
Už asi týden mě trápí svědění kůže, obličej, hrudník, záda a stehna. Mastí se mi vlasy, zhoršila pleť. Myslím, že také občas reaguji nepatřičně, vše se mě dotkne - manžel asi nemá moc radost 😀😥.
Aktuálně mám 15 den cyklu.
Je možné, že to nebyla ms a je teď ve mně třeba člen rodiny 🙄✨?
Kdybych měla normální ms, tak bych to asi neřešila. Test jsem si nedělala, mám je teprv objednané z lékárny a čekám až dorazí do Zásilkovny 🙏🏻.

Budu ráda za váš názor popřípadě jestli jste si prošly nečím podobným, budu ráda za zkušenosti a postřehy ☺️✨.

verunqka
autor
7. led 2022

Ještě mám živé sny a bolesti beder 😥

veronicka89
7. led 2022

@verunqka takže tobě to nedá spát píšeš tu otázku v délce románu...na kterou ti může odpověďet milion ženských a ty budeš tam kde jsi ...

Jako já bych zašla do 1.obchodu pro test ...i teď v noci 😅když bych to chtěla vědět...a ne že přemýšlet a ptát se cizích lidí
...

veronicka89
7. led 2022

Podle mě nejsi těhotná ...jen si měla trošku změnu v MŠ tmavá krev je stará krev takže než se spustila asi to dýl trvalo proto i ta kratší doba ...

katherine177
8. led 2022

@verunqka udělala bych tt

anickaaa28
8. led 2022

@verunqka Ahoj udelej si tt.Necekala bych na zasilkovnu,když by mi to vrtalo hlavou.Drzim palce

loylii
8. led 2022

@verunqka testy maj v každý lékárně a i na čerpacích stanicích. Sloh mas vybornej, se zvědavostí to až tak horký nebude😁

novamamina
8. led 2022

Vesteckou kouli jsem zapomněla v práci... Udělej si test

verunqka
autor
8. led 2022

@novamamina nevím proč je potřeba rýpat tímto způsobem. Ptám se jestli jste si prošly něčím podobným a ne jestli jsem těhotná 🙏🏻.

verunqka
autor
8. led 2022

@loylii člověk se zeptá jestli si někdo prošel podobným podobným a odpovědi se nedočká, akorát rýpavých odpovědí typu: nepiš slohy a běž do lékarny 🙏🏻.
Díky 😉 za poskytnutí postřehu a sdílení zkušenosti a mějte hezkou sobotu 🙏🏻

verunqka
autor
8. led 2022

@veronicka89 ptám se na zkušenosti ostatních žen a ne na to, jestli jsem těhotná. Napsala jsem to jako variantu, zda je to vůbec možné 🤷🏼‍♀️.
Děkuji za komentář a názor

verunqka
autor
8. led 2022

@veronicka89 to je možný. Tak uvidíme jak to dopadne. Snad dvě čárky budou ✨🥰

verunqka
autor
8. led 2022

@anickaaa28 tak uvidíme. Snad tam po roce konečně budou✨

hester92
8. led 2022

@verunqka nemohla jsi mit covid? Mne hodne rozhodil cyklus, mentruace a pred ni silena bolesr na vajecnicich ( nikdy pred tim jsem to nemela), taky jsem po nem neskutecne unavena

verunqka
autor
8. led 2022

@hester92 ne, určitě ne.
Mám očkování, podezření na covid byl, protože má mamka byla nemocná, ale pcr měla negativní, můj manžel i já také. Jsme oba zdraví

wladimira
8. led 2022

@verunqka psichyka je mocná čarodějka a tělo není stroj to si pamatuj … udělej test a budeš chytřejší i kdyby ti někdo napsal ze to mel podobný tak ti to nic neřekne

katherine177
8. led 2022

@verunqka někteří lidé se holt musí hádat ,je to smutný ,pokud neodpovídají na otázku měli by raději mlčet, slušnosti je asi nikdo nenaučil .

novamamina
8. led 2022

@katherine177 to přece není hádání. Ale proč si prostě paní neudělá test? Napíše sloh o tom jak se cítí a ptá se jestli je možné že by byla těhotná? Vždyť to je denně několik příspěvků úplně stejných. Tak stačí trochu googlit a odpověď dostane všude. Ano, je to možne, můžeš být těhotná. Kdyby si aspoň udělala ten test.... Poslední MS měla 25.12... Tzn ze je zhruba v půlce cyklu a teď to resi? To už ten test mohla mít udělaný dávno.

novamamina
8. led 2022

@verunqka ptáš "Je možné, že to nebyla ms a je teď ve mně třeba člen rodiny? "

katherine177
8. led 2022

@novamamina no zrovna tyhle dvě odpovědi tam nemusely být nebo mohla být volena slušnější forma

verunqka
autor
8. led 2022

@katherine177 souhlasím. děkuji!

verunqka
autor
8. led 2022

@novamamina člověk radši aby nepsal nikde své pocity 😂 nashledanou.

hankaviki
8. led 2022

@verunqka A už sis udělala ten test nebo se stále rochníš ve své dotčenosti z odpovědí?

apokalismus
8. led 2022

@verunqka můžeš mít třeba i rozhozené hormony, případně rozhozenou ms po očkování třeba, hodně to hlásej stejně jako že nemůžou spát... Co se týče svědění těla tak to třeba mám poslední tyden a těhotná nejsem, mívám to občas v mrazech... Takže to může být cokoliv, až uděláš test budeš chytřejší 😉.

lachtanice86
8. led 2022

@verunqka ne, nestalo. Nejdřív vynechala ms

novamamina
8. led 2022

@katherine177 nevidím na tom nic neslušného.

aselluska
8. led 2022

@verunqka takže otázkou, jestli je v tobě člen rodiny není myšleno těhotenství? Vždyť se na to ptáš a pak tu nadáváš, že ti tady na to odpovídají?!

aspie83
8. led 2022

@verunqka já u druhého těhotenství myslela, že jsem normálně měla menstruaci, proto mě nenapadlo, že bych mohla být těhotná... Test jsem si udělala později právě kvůli divné únavě, přestože jsem si byla jistá, že těhotná nejsem, jen pro jistotu... A byla jsem v šoku 😁 zpětne mi došlo, že byla "menstruace" trochu slabší a kratší, ale to jsem si myslela, že bylo z nachlazení, co se mi tenkrát táhlo... Tak uvidíš 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru