Ahoj. Včera 6.1. jsem si jen tak zkusila udělat těhotenský test a zdá se mi, že je tam slabá čárka. MS, mám dostat 11.1. nicméně tři dny po sobě jsem měla den po dni sílící bílý výtok, včera nic, jak jsme si dělala ten test a dnes 7.1. jsem měla zase bílý výtok, ale zas o něco silnější, než předevčírem. Dneska taky cítím, jak mám větší prsa. Tak bych se chtěla zeptat, zda to může být těhotenství.? Jestli jste to taky některá takhle měla, třeba před vynecháním ms. Moc děkuji za vaše reakce a názory.
Já teda bohužel nevidím nic 😐
Počkej raději na termín MS, ušetříš si peníze za testy i zbytečný stres. Ikdybys těhotná byla tak to nijak neuspisis 🙂
@hotblood Já taky bohužel nic nevidím... 😟
Ani na jednom testu nic neni
@lachtanice86 Díky za reakci.
@klokanka31 Díky za reakci.
Na prvním testu vidím,na druhém az při přiblížení... Nicméně asi jeste chvilku vydrž 🍀🍀 ale snad😘👍
@lenivekotatko Uvidím. Já též doufám, že snad.
@hotblood Ahoj , na prvním je duch 🙂 Držim palce
@jasmina1992 Děkuji, taky si držím palce.🙂
Já vidím zatím negat test, hlavně je na něj dost a zbytečně brzy
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hotblood Ještě jsem chtěla dodat, že se v noci kolikrát vzbudím spocená. A dnes večer mám trošičku citlivá prsa, když ležím. Dnes když jsem si dělala tento klasický test, tak na fotce asi nic moc, ale v reálu trošičku něco vidím. Tak doufám, že to bude těhu.