Je to možné, abych byla těhotná přes negativní testy a menstruaci?

anonymni_456
14. črc 2022

Ahojte. Chci se zeptat, jestli je mozne byt tehotna i pres 10 negativnich testu a pres menstruaci, ktera prichazi se zpozdenim (celkove jsem ms mela 2x). Kdybych to pocitala, tak bych ted byla v 9.tydnu. Obcas si prohrabavam a mackam bricho, jestli necitim srdecni tepy. Celou dobu jsem nic necitila, ale kdyz jsem si sla dat vanu, tak jsem neco citila. Nevim, jestli to byla aorta nebo tak. Kazdopadne i muj pes je takovy divny, nebo proste chodi vic za mnou, ale hraje si se mnou.

te_reza
14. črc 2022

Já doufám že nejseš 🙈😂😂

lilian2111
14. črc 2022
anonymni_456
autor
14. črc 2022

@te_reza takze myslite, ze tu je pravdepodobnost?.. Ted jsem zase hmatala na bricho a nic jsem necitila...Jsem z toho na nervy

somalicats
14. črc 2022

@anonymni_456 Jsi tehotna a cekas ctyrcata. V takovem pripade totiz selhavaji testy, ktere se tvari jako negativni. A menstruace v takovem pripade taky byva, je to kvuli ochrane tech nenarozenych deti - vetsina zen by totiz z predstavy ctyrcat zesilela, takze menstruuji tak dlouho, aby uz pak nesel provest potrat.

anonymni_456
autor
14. črc 2022

@somalicats dobre, pochopila jsem. Dekuji za uklidneni

wladimira
14. črc 2022

@anonymni_456 Juuuuu gratuluji ☺️💞💝 když už cítís srdeční tep tak to by jsi už mohla poznat jestli to je holka nebo kluk 🤩 a co jméno už vybiras ?? Třeba Devid ?? 🥹

anonymni_456
autor
14. črc 2022

@wladimira myslim, ze to byla jen aorta, protoze ted uz nic necitim.

wladimira
14. črc 2022

@anonymni_456 tak to se asi miminko otocilo na jinou stranu ☺️

aselluska
14. črc 2022

@anonymni_456 aorta v břiše 🤔 normálně má člověk tepny, který už jak v názvu zní: tepou. Ale jako cítit tep dítěte, přes břicho a v 9tt, ty jo 😁 dlouho jsem tu nic takového nečetla 😁

leniczka23
15. črc 2022

Víš jak je plod v 9tt velký? 2cm a ty mi chceš říct, že cítíš tep🤣🤣🤣

carolineg1
15. črc 2022

😂😂😂😂

anonymni_456
autor
15. črc 2022

Jen proste je mozne abych byla tehotna, kdyz testy jsou negativni a menstruaci mam?

danca9257
15. črc 2022

🤣

aselluska
15. črc 2022

@anonymni_456 není možný, že se na to ptáš + komentář o tepu devíti týdenního plodu

novamamina
15. črc 2022

Kolik ti je holka? Ach jo...

l01991
15. črc 2022

Jake čtyřčata?Minimalně paterčata,ne-li víc😅 a nikdy nepochopim proč jsem kupovala angelsounds když srdečni tep lze nahmatat...😅😅😅🤣 mno jo,prazdniny,děcka se nudi... teda doufam že nikdo neni tak blby aby to myslel vážně..😅

l01991
15. črc 2022

@anonymni_456 neneneneneeeee,nejsi tvl,a diky Bohu nejsi těhotná!!!!

lilian2111
15. črc 2022

@anonymni_456 😂😂😂😂

cekamnazazrak
15. črc 2022

Mozna vetry???!! 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙈😂😂😂

goovana
15. črc 2022

@anonymni_456 pes je divný?
Ani se mu nedivím, když cítíš tep u 2 cm plodu...
Jsi génius

nat
15. črc 2022

@anonymni_456 tak logika veci je ta ze kdyz mas MS a test je negativni,ze asi tehotna nebudes,ale radeji bych si zasla k dotorce a poprosila o ji vysvetleni ,jak to Vse funguje 😀 😀

julia00
16. črc 2022

@anonymni_456 nie si tehotná. Chceš sa teraz 9 mesiacov pozorovať či náhodou sa nezadarilo?🤦‍♀️

isabella32
18. črc 2022

😂😂 vážně ale opravdu vážně muže být někdo tak neskutečné blby, nebo to je jen troll co se nudí… Pokud nejsi troll, tak se prosím tě nemnož. Protože u tebe člověk otěhotní i když si chlap vyhoní v koupelně a ty jsi zrovna s kamarádkou v Karibiku.

elesse
18. črc 2022

Nejsi tehotna. A tep nenahmatas asi u ditete pred porodem, natoz v 9tt

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru