Je to jen ryska?

deliba
21. čer 2022

Ahoj, jsou to podle vás jen slabé rysky? 🙂 Diky za nazor

hasara33
21. čer 2022

@deliba já si osobně myslím, že ne, ale teď také záleží kolik si DPO nebo kolik máš dní do MS 😉 zda se to ukázalo v limitu a o jaký test se jedná 😉

veritanas
21. čer 2022

Neřekla bych... Myslím, že to jsou duši..je to v limitu?

deliba
autor
21. čer 2022

No, já to mám právě tak, že se mi 7m po porodu ještě nevrátila ms, takže nevím nic. 😀 Jen jsem
měla takový divný píchání v podbříšku, tak jsem si udelala testy..

sylvka
21. čer 2022

To není ryska.

deliba
autor
21. čer 2022

ukázaly se tak do 2 minut

zlaticko22
21. čer 2022

@deliba nemyslím, že to bude jen ryska, ale duch.. to je pepino test?

deliba
autor
21. čer 2022

@zlaticko22 ano je

hasara33
21. čer 2022

@deliba a vy se tedy snažíte o druhé dítě? 🙂 Pokud ano tak si myslím, že je veliká pravděpodobnost, že si těhotná 😉 nicméně teď nic moc nevymyslíme, takže počkej dva dny a zkus testovat znovu a ideálně gs mamatestem nebo digitálním 😉

jjasmina
21. čer 2022

@deliba za mě je pepino dost nekvalitní test a hazel mi duchy, zkuste zmíněny Mamatest nebo digi

lencaa11
21. čer 2022

@deliba udělala bych zítra ráno jiný typ testu tyhle hodně ženský píšou že jsou blbí teď otázka zda jste neměli nechránění styk to pak by možné bylo že jsi těhotná

junykessy
21. čer 2022

@deliba ja mela silnejsi u mamatestu 3dny po sobe, meskani ms 5dni.Dnes jsem byla na gynde, ani těhotenství ani cysta. Pry to testy delaji, mam nizkou sliznici proto se ms nedostavila.. Zkus jiný a nebo si raději zajít na gyndu

vikysek0987
21. čer 2022

@deliba Vypadá ti na duchy, ale Pepino, Mamatest duchy dělají(ne vždy a všem)tak zkus I jinou značku....

zlaticko22
22. čer 2022

@deliba co jsem právě četla, tak ty pepino nejsou moc spolehlivé, zkus jinou značku 🙂 Zkoušela jsi už dnes testovat?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru