Ahoj holky, i já si jdu pro názor druhých 😄 Co myslíte? Je to duch nebo už pozitivita? Fotky přiložím do komentáře 🍀
Ta poslední fotka je pozitivní test
@lencaa11 Ale i tak mi vychází tak podivně všechny 😐
@lencaa11 tenhle je dnešní. A moc děkuju za zprávu 🍀
Je to slabounký, ale je to pozitivní. Dej tomu pár dní, ono koncentrace hormono v moči závisí i na tom, jak moc se večer napiješ a tak. nebude sílít úplně koninuálně.
@cilkat Krásná zpráva. Děkuju 🍀
Podle mě je to jasně pozitivní test 🙂
Gratuluju ❤️
Děkuju, holky ♥️ tak uvidíme, co z toho bude 🤭
Ahoj, nepíšeš, jestli mas zpoždění nebo kolikátý DPO jsi. Každopádně ty poslední dva jsou pozitivní. Počkej dva dny... jestli je to těhotenství zdarne, tak by čárka mela poskocit. Já už měla 31 DC dálnici a to jsem taky chtěla sledovat, jak sílí, ale už nebylo co sledovat 😁 někdo má 31 DC ducha. Záleží kdy byla ovulace. Držím palce.
@felis Poslední ms jsem měla 12.11., ale jelikož jsem první měsíc po vysazení antikoncepce, tak netuším, kdy byla ovulace. Každopádně z dnešního odběru krve je výsledek negativní. Zítra by měla přijít ms.
Tak to je hodně zajímavé krev je vždy jako první pozitivni tak je možné že něco se chystalo a nebylo to ok nebo jak se zde už x krát psalo tyto testy jsou na 💩 ...a tím pádem úplně na nic
@lencaa11 Je to zvláštní no. Ale je brzo, třeba se z toho ještě něco vyklube. Ale děkuju za zprávy 🍀
Kdyby to bylo těhotenství tak krev je pozitivni tím pádem ty testy bych brala z rezervou ( špatne )
@lencaa11 Asi z toho nic nebude. Tak příště 🤭
@barunka881 čárky vidím... digi ma nižší citlivost než většina papírových (25 uml oproti 10uml), takže je možné na nej brzo. Zkus test za 2 dny zopakovat 😉
@felis ja jen ,ze vsichni píšou ,ze sluníčko děla falešné duchy ,no byl by to zázrak v mém věku 😀moc děkuji za odpoved .testy jsou tedy vrchní vcera a spodní dnes ,různá balení ranní moč .
@barunka881 mne nikdy nezklamal mamatest.ale pokud to není v krvy tak to prostě tak je . A o věku to není také mi je 43 a čekám úžasnou princeznu
@vlasta1981 nevím na krev jsem ještě nešla
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tady