Ahojky holky, dnes jsem 14 DPO a dělala jsem si tt z ranní moči, ale nevím, zda je tam duch nebo je to ryska. Manžel tvrdil, že je tam duch a strašně moc bych tomu věřila. Co myslíte? Je to mamatest 10.
ahoj, takhle to jde špatně vidět, ale neměla by být ta druhá čárka o něco výše? Zkus zítra test znovu, držím palečky🙂
díky holky, zkusím ve středu a uvidím 🙂
jo a na mamatesty bacha, jsou často falešně pozitivní. Nejlepší je dr. Max.
Vidim to na vadny nebo spatne provedeny test (napr. moc moci)...Promin. Ale nic neni ztraceno, zkus za dva za tri dny znovu, treba jeste neco vykoukne. Drzim palce. 😃
nic, negativní.
Mamatesty tohle dělají. Možná je ještě brzo a nebo je to testem. Kup si třeba dr Maxe a za dva dny testuj znova. Já bych to neuzavirala. Měla jsem taky hodně slabého ducha že by se dalo spekulovat co to vlastně je a už mi tu lítají kluci jak draci..
@nikolakola ahoj, já to takhle měla a to už jsem byla v 8.tydnu..Čárka mi zesílila až o týden pozdeji
Taky mi prijde, ze vidim slabeho ducha. Muj slaby duch bude mit za 14 dnu rok, takze nic neni ztraceno 😊
S mamatestem mám špatné zkušenosti - vždy falešně pozitivní. A souhlasím s holkama, jedině Dr. Max... Ten test na fotce mi přijde kazový, to napojení nasávací části na testovací je podle mě vadné - špatně slepený test.... Ale přes to všechno tam na fotce č. 3 cosi vidím... 🙂 Tak snad! Držím palce! 🙂
@barbora24082011 jo, je tam duch..
@barbora24082011 Je tam uz viditelna slaba carka 😉 Mas pred MS nebo uz po terminu? Ja mela takhle slabou minule utery,ted uz je mnohem silnejsi...tise gratuluji 🙂
Krasna carka🙂.. Gratuluji😘
Prisil mám po termínu MS
@barbora24082011 je slaba,ale mohlo dojit k pozdejsimu zahnizdeni,ja ji po tydnu mam silnejsi,ale dalnice to zatim taky neni...zkus test zase za dva az tri dny,ale myslim,ze uz je to jiste nebo zkus digital 😉
Duchove vznikaji,kdyz se to odecita treba nekolik hodin po limitu a lovi se tam neco,co vidi casto jen ta zena. Odecist v limitu, zahodit,neresit. Aspon nebudete zbytecne blaznit. Pozitivni test se ukaze hned, max do tech 10min. A hlavne netestovat pred terminem....
@simanov ahoj prosím tě mě vyšlo tohle taky jak jsi dopadla ?
@natalnovak Tohle neni carka, to je ryska.
Carka je stejne silna jako ta testovaci. I kdyz je sotva viditelna a svetlounce ruzova, tak ma stejnou sirku.
Toto je jen ryska proste. Test nakonec byt pozitivni samozrejme muze, ale ne tenhle, takhle nevypada.
A vy si udelejte dalsi test, protoze z toho co jste davala v jine diskuzi je prd poznat a sviti tam taky pouze ryska.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja myslim,ze ryska ale zkus za dva dny znovu