Ahoj, chci se zeptat. Dnes jsem si jen tak náhodou udělala test. Měla jsem zvláštní pocit. Do MS mam jeste 2 dny ale na testu vidím ducha je možné, ze jsem v tom? Test jsem dělala ted odpoledne. Mooooc díky a hezky den 😊
@verunkanatalka taky jsem v šoku. Navíc mi MS nemeska, zatím no. 😊
@an1995 tak uvidíš...držím palce!
To uz je slabacarka a za ty dva dny uz bude krasna.
@an1995 ahoj krásná čárka já měla podobnou tři dny před termínem MS taky mě přišlo něco jinak taky divně držím palečky z krve to už pak v termínu ms krásné potvrdil ultrazvuk až v 5+2tt
@an1995 si jasna tehule..drzim.palce at je vse ok.
Tak dekuju všem udělám třeba za dva dny další test a dam zase vedet 😊
Snad ms neprijde🙂) peknej duch :D
Super 🙂
@an1995 není třeba slov Miminek tam roste hodně štěstí ať krásně roste a vyvíjí se😊
A kdy je nejlepší nastivit doktora? Ať tam neletim brzo zbytečně 😊
@an1995 tak šestý týden , dva týdny po meškání ms u mě šlo vidět rovnou. Isrdicko a malý plůdek
Tak 5.2 jsem objednána k Dr tak jsem zvědavá, MS nikde a poslední test co jsem si dělala tak 4 dny zpátky tak úplně 2 silný čáry. Tak se uvidí, snad bude vše v pořádku 😊
Ahoj holky, tak se hlásím. Pokud vás to zajímá vceraˇ jsem byla u Dr. Jsem 6+0tt a uz mlatilo srdce, jednu dobu jsem Přemýšlela ze si to nenechám,
Nebudu rozepisovat proc, ale nechám si to a uz se těším . Dítě u me nebylo plánované 😊. Doktor mi doporučil jist vitaminy pro těhotné, je ted prý hodně viroz. Poradíte jake ? 😊 dekuju moc 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
TO už není duch...ale čára!!