Ahojte dievčatá, nečakala som že aj ja tu budem dávať tehu test 😬 ale teda dnes mi vyšiel duch mam 5dni pred MS. Test robený podvečer. A zajtra ráno spravím opäť z ranného mocu. Ale čo myslite ? Viem aj to že mamatesty zvyknú robiť ducha. Zajtra mi príde iná značka, len tento som mala doma. Ovulaciu som mala na 13 DC. Diky za názor.
@bashka13 já dělala mamatest loni na jaře a nezklamal, sestra to samé. Nevím jestli teď dělají nějaký šmejdy, ale loni ještě byli o.k. přeji hodně štěstí 🍀🍀
@kubesovaadelka Ne, nedelaji smejdy. Jen zenske, co nechapou, jak ty testy funguji, siri nesmysly a dalsi to prejimaji, aniz by se zamyslely. Takze pak z toho je "slysela jsem, ze delaji falesne duchy".
@sudylichozrout no já si taky myslím, že je to špatným použitím, ale je to teď takový BOOM, že mamatesty dělají falešný duchy, že člověk by tomu aji věřil, dokud sám nevyzkouší.😁 Aji jsem přemýšlela, že si jeden koupím, 100% vím že těhotná nejsem a udělám si jen srandu z přítele, ale věřím, že by to ducha neudělalo. Jako nevím, co by se muselo stát, aby dělali falešný duchy a prodejci to nestáhli z prodeje. To je přeci nesmysl
@kubesovaadelka Presne tak, je to nesmysl. Ty testy jsou spolehlive, pokud je clovek umi pouzivat. Je jedno, jakou znacku zvoli, funguji vsechny na stejnem principu. Je to prosta (bio)chemie.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bashka13 jak píšete tento test dělá carky na potkani uvidíte zítra na jiný typ testu ☘️☘️