Je to duch?

xkall
25. únor 2015

Ahoj holky, snažíme se už pěkně dlouho. cca 9 měsíců a stále nic. V pátek jdu na kolonoskopii, tak jsem si řekla že radši vyloučím těhotenství. Udělala jsem si mama test z ranní moči a po limitu nic. Ale když jsem ho šla vyhodit, tak jsem našla ducha, spíš dušíka. Máte s tím zkušenost? Vždycky jsem měla i po x hodinách bílo a najednou tohle.

sleepers
25. únor 2015

@xkall já bych řekla, že tam něco vidím. Ale mamatesty nejsou vůbec spolehlivý. Asi bych zkusila jiný

shine2015
25. únor 2015

@xkall nejlepší je, když si koupíš digitální test clearblue....já si ho delala a tehotenství mi potvrdil v utery ani ne z ranní moči a ms měla být v pátek. nelovíš duchy, ale jasne vidíš, zda ano nebo ne.a je spolehlivý i dva tři dny před MS, píšou nějak, že dny před MS na 54%, 3dny před MS 86, 2dny před MS 92% a den před MS na 99%....a podle mě to sedí. je fakt dobrý.

je podle spolehlivý. když jsem totiž dříve měla duchy na testech, a udelala si tento digitální, nikdy mi neukázal tehotenství.....

lloupacek
25. únor 2015

je to rozhodne duch.

me se clear blue osvedcil jednou, vloni. ted jsem si ho delala 16 dpo a neukazal nic ackoli papirkove mi stale vychazeji pozitivni, i kdyz je pravda, ze slabnou. taky mam v clear blue docela duveru, ale nepotvrdil ... tak cekam co z toho bude.

shine2015
25. únor 2015

@lloupacek nechci ti brát nadeje, ale s tema papírkovýma jsem to měla minulý měsíc...od nedele do patku duch....v pátek ráno jsem to mela dostat, udelala jsem si ráno test clearblue digitální a byl negativní, říkala jsem si, blbost, má citlivost 25...tak proto....a do hodky přišla ms.....

v prosinci jsem měla biochemické....
v lednu toto viz nahoře....
a v unoru jsem si řekla, že už na to prdím, pohadali jsme se s mužem, naštval mě - chvilkove, nic závažného, ja si prostě řekla, že dve deti mi stačí....a už nechtela otehotnět, plánovala, jak začnu cvičit, zhubnu, koupim si na sebe oblečení, objednala se ke kadeřnici, že se dám ostříhat a začala plánovat dovolenou v červnu....
pak o víkendu dcera jedna i druhá chodily a sahaly mě na bříško, nezavisle na sobě...a ani se neviděly u toho....jedna hladila a říkala, že spinká....druhá že je miminko a musí vyrůst.....říkala jsem si, že si třeba vzpomely, co jsme jim řekli na vánoce....

ale včera mi to nedalo, tak jsem si udelala test, že si prostě digitálním potvrdím, že tehu nejsem, koupím si karnitin a začnu se cvičením...... ms mám mít opet v pátek....a včera vyšel těhotná 1-2....

myslím si, že 16dpo už by vše mělo být znát...ale na druhou stranu, nikdo nejsme podle tabulek..... 😉

lloupacek
25. únor 2015

@shine2015 já vím, zcela souhlasím, taky si nedávám velké naděje. jedno mimoděložní už mám za sebou vloni a je tu velká šance, že bude další. s tím nic nenadělám. ale to víš, já děti ještě nemám a trvá to všechno moc dlouho. byl by zázrak, kdyby hcg rostlo i přes nesílící testy. taky tomu nevěřím. ale jistotu budu mít až v pátek na UTZ. každopádně díky za příspěvek. a gratuluji.

majruska
25. únor 2015

Za digitalni nemusis utracet. pri nastupu do spitalu rekni ze mas nejasne hodnoty na tehotenskym testu at ti raci vezmou krev a do hodinky znas vysledek.

xkall
autor
25. únor 2015

Holky děkuji za info. To právě plánuji, zkusím zítra znovu a pokud to bude stejné, tak si zajdu na krev jako samoplátce když tak a bude vědět zda je to ok nebo ne.

chita
25. únor 2015

Já bych taky řekla , že tam je duch. Určitě dojdi na krev. Mě testy neukazovali nic a z krve to bylo 100%. Sousedka byla dokonce ve 4. měsíci a testy sněhobílé.

lloupacek
25. únor 2015

@chita tys byla vazne tehule z krve a zadny test ti neukazal ani ducha? to snad neni ani mozny 😕

shine2015
25. únor 2015

@lloupacek psychika je mocná čarodejka.....to mi věř. jenže chápu, že si nemůžeš pomoct....začni plánovat dovolenou, hledej chaty, hotely, penziony u moře....a víš co je dobré?? jedte na hory...já otehotnela poprve když jsme se vrátili z hor a podruhé jezdil manžel lyžovat....a vlasten byl taky týden na horách....sport a zima je pro smermie uplne ideál..... 😉

shine2015
25. únor 2015

holky ale tohle je duch po limitu a navíc mamatest...já bych na tom nestavěla.....a samozřejme pokud si nechá nabrat krev, bude vedet hned....ale nabírat krev každý mesíc třeba, pojištovna neproplatí.....takže já to psala i pro ostatní....

majruska
25. únor 2015

@shine2015 já to myslela jamo při nástupu na hospitalizaci to ji to udelaji radi

lloupacek
25. únor 2015

@shine2015 ach ano, s psychikou mam prevelike zkusenosti. testuju uz desaty den v rade, a hrabe mi z toho řádně. myslim, ze v mem fotoalbu je to jasne videt :D

ale diky za koment, je mi jasno .... jde to vsak velmi tezko, nesoustredit se na to - nám snazilkam nad 35+ bezdetným ....

shine2015
25. únor 2015

@lloupacek jj....navíc když máš mimodeložní za sebou....já jsem letos prořvala silvestra i nový rok....neumím si představit nemít deti a toto řešit, asi jsem v blázninci....hodně štěstí.

chita
25. únor 2015

@lloupacek jj testy mi začali pořádně ukazovat až jsem v krvi měla přes 2500 hCG a sousedku léčily na žlučník a ona to byla malá Eliška 🙂

lloupacek
25. únor 2015

@chita tak to je mazec. no ale s tvym pripadem se samosebou porovnavat nechci, takovy stesti, abych byla tehule a jen testy mi to nebraly by me nemohlo potkat .... 😀 kazdopadne gratulace k miminku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru