ahoj s přítelem se snažíme o mimčo a tři měsíce nic.. Pritel jezdí do nemecka pracovat a je dlouho pryč někdy týden nekdy dva i déle.. Přitom ty tri měsíce sme se vzdy trefili do plodnych dnů.. Tenhle posledni měsíc si moc dobre nevzpomínám jak to bylo ale dva dny pred ovulaci dle kalendáře ze me vyšel velikansky hlen mela sem hodne silný vytok ve kterem furt ten hlen byl ale uz ne tak velky kus zezacatku byl spíš průsvitný trochu do bila.. Ted uz je spíš bilej ale konzistence furt stejna sla jsem s tim na gyndu ve středu a rekla mi ze je tam asi cista ale ze nevylucuje pocinajici těhotenství.. Nevím co si o tom myslet a hrozně si preju aby to bylo těhotenství boli me hlava sem unavená a picha me v podbřišku nechut k jidlu atd..ale furt se bojim ze nakonec to zadne těhotenství nebude..menstruace ma prijit za 7 dni a nemuzu to čekání ustát.. Chtela bych znát váš nazor... Děkuji
@lachtanice86 mne o tyden 🙂
Ja když měla ciatu bolelo mě v pravem vaječníků kde ta cysta byla.. celej podbřišek mě nebolel
Ja mam cystu už 2 měsíce snažíme se 18 měsíců. Chodime do Caru v Plzni, podbřišek boli na te strane kde je cysta. Mela jsem i zpožděni a nebo jsem to dostala i o tyden driv. Bohuzel za vse mohla a muze ta bestie!! Pockej na termin ms pak test.
To je dobrý, když si jdete k lékaři pro radu a on řekne cysta nebo těhotenství ... 7 dní do MS je opravdu ještě dlouhá doba, těhotenství by vidět nebylo ale cysta ano i malinká. Mám s nimi bohužel problémy, a prakticky každou prohlídku mi na USD najde cystu, ale žádnou bolest nevnímám.
@evikste Ahoj, 11. listopadu jsem objednaná k doktorce a budeme vypisovat žádanku do Caru - jen ještě nevím jestli se objednat do Černic, na náměstí nebo do fakultky - kam chodíš ty? a máš i nějaké to srovnání? - manžel byl na spermiogramu v únoru v černicích tak asi tam, ale kdybych slyšela nějaké recenze tak bych se mohla trochu víc zorjentovat, bylo by to fain. Tak snad neva, že se ptám takhle napřímo a v jiný diskusi (vím, že to sem nepatří) Ale když sem zahlídla Car v Plzni...
jé, to by bylo super, díky.
No jde o to že ona na ten utz koukala jak kdyby sama nevedela co to je nebo si nebyla jista a cetla sem ze se to uz par maminkam stalo ze jim nasli cistu a pri dalsi kontrole ji tlouklo srdicko.. A na tu gynekolosku si hodne stěžují ze treba jim meska menses a ona jim dava vyvolavacky a pak treba ve 3 měsíci zjisti ze tehotna..
Ted do toho uz 2 dny zvýšená teplota 37.5 vcera 37,2 dnes to muze byt z te cisty?
Holky a stalo se vám některé, že jste měly menstruaci 2 dny a byly těhotné..? Vzdy to mám cca 5 dní dost silné a bolestive. Teď jsem měla tahy, pichani pouze před ms a pak o ms jsem ani nevěděla. Nebrala jsem žádné léky, ani jsem nebyla nemocná, měla jsem ji silnou, ale o něco méně, než jindy, začala mi 30. a včera už jen hnědá jako konec ms, dnes cisto. Jsme v takové zapadlé dedine, nikam se odtud nedostanu, až v pondělí si koupím test.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
7dni do ms a doktorka řekla že nevylučuje těhotenství? Hmm tak to je fakt dobrá. Cysty jsem měla několikrát a vždy mě z nich bolelo břicho. Názor mám ten že máš vydržet do termínu ms a pak pokud neprijde, tak udělat test. Jo a ovulace podle aplikace mně nesedela o 3dny. Tomu bych nevěřila