Ahojte, mám problém, který se týká tohohle tématu. Měla jsem zpoždění menses 6 dní, udělala jsem si těh. test a vyšel pozitivní. Poté jsem udělala ještě jeden a také pozitivní, i když druhá čárka byla slabší než u toho prvního. Druhý den ráno jsem udělala znovu test a také pozitivní se slabší druhou čárkou. Jela jsem na gyndu a podle ultrazvuku mi doktorka řekla, že to zatím není jasné, že je možné, že tam vajíčko ještě putuje, ale že tam mám nejspíš i malou cystu. Udělali mi krevní test na HCG a hodnotu mám 820. Doktorka řekla, že to vypadá dobře, ale ještě není 100% těhotenství, v pondělí mám jet na další test z krve na HCG. Do té doby jsem se chtěla zeptat, jestli máte některá zkušenost a nemůže to být spíše mimoděložní, nebo způsobeno tou cystou, než abych byla opravdu těhotná. Děkuji za odpovědi 🙂 do pondělí daleko a jsem nervózní
Ahoj, mně zároveň s těhotenstvím vznikla i cysta, doktorka říkala, že to je v prvním trimestru časté a že by měla postupně zmizet, což se i děje. Tak třeba je to spíš příznak, držím palce.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, mimoděložní by bylo s HCG nad 1500 a na ultrazvuku nic nevidět. Je možné, že jsi šla k Dr moc brzy. Je dobré počkat. Neboj, HCG 820 je krásný, v pondělí by měl být nárůst, tak uvidíš.