Ahoj holky., dnes měla dorazit MS ale ta meska. Dělala jsem si test z raní moci viz. První test na fotce. A poté z odpolední viz. Druhý test. Porad mě bolí v podbřišku jako bych to měla dostat někdy až takové dloubani. Ovulace proběhla nejspíš cca ve dnech 13.10.-16.10., špinění žádné neprobehlo. Jen ta bolest v podbřišku a pocit na zvraceni. Jsou ty testy pozitivni.? Nemůže MS ještě dorazit? Pridavam foto.
@jasnenka87 mě právě přijde že ta čárka je slabá k dr. Jsem měla v plánu jít za týden na půlroční prohlídku 😁
@girls64 neboj silit bude ;) pockej za tyden to budou dve krasny dalnice ;)
Ahoj holky můžu k vam pro radu? Už od čtvrtka je mi po jidle na zvraceni a boli mě na dotek prsa. Nedalo mi to a zkoušela jsem test Pepino ale nic neukazal. Máte některá zkušenosti s takovyhlema priznakama? A po případě který test by jste mi Doporučil zkusit. Do Ms my zbývají 4dny. A ovupace byla na 100% 16.10 dle příznaků.
@vladuska29 skus clear Blue. Je dražší ale spolehlivý
@vladuska29 muzou to byt priznaky tehotestvi i nemusi...nejdriv se testuje 10dpo, nejlepsi je vydrzet az do dne predpokladane ms...testy sw vyrabi z citlivosti 25 a 10 tak urcite koupit z citlivosti 10 ;)
@petulejan zkusim děkuji
@jasnenka87 právě že ten Pepino je 10tkovi. Ja bych vydržela až do termínu ale právě ty nevolnosti po jidle mi přišli divný. Vždycky si něco s chutí dám a ani to nedojim kolikrát a začne mi být špatné a do čtvrtka to všechno bylo v pohodě. No zkusim koupit jiny test a vydržet do termínu.
@vladuska29 urcite to muze byt priznak nerikam ze ne ;) ale stejne ti nezbyde nic jineho nez vydrzet do terminu 🙂 jestli ti to pomuze zkousej klidne kazdej den ;) snad vse dobre dopadne ;)
@girls64. Takovou jsem mela taky, tmavou carku az 10 dni po terminu ms. K doktorovi se objednej ale az na 7-8 tt. Driv to nema cenu, nic neuvidi a pak uz to bude jistota.
@jasnenka87 zkusím zítra koupit jinou značku pokud to stihnu. A kdyztak zkusim testnout až v termínu. Snažíme me se druhy měsíc teprve před tim musela být 7mesicni pauza po dvou neúspěšných těhu. Tak by jsme byly moc rádi kdyby tyto příznaky těhu byly 😉😉
Já bych řekla že klidně můžeš být těhu. Zkus udělat za pár dní znovu a uvidíš jestli bude čárka sílit.
@jasnenka87 ahoj tak jsem dneska zkusila koupit Mamatest ale stále snehobilo 😞😞 tak už se spíš přikláním k tomu že Ms dorazi. No uvidime mám ještě test od Livsane pockam do čtvrtka a uvidim
@vladuska29 zkus jeste zitra. Navic je nutny vycist vysledek hned po limitu (ten byva 5-10 min) kdyz se na test podivas treba po hodine muze byt falesne pozitivni!!! Neni mozny ze to byl ten vcerejsi vysledek...? Navic se teda obecne doporucuje testovat nejdriv den vynechane ms...prave protoze muze byt pozitivni ale tehotenstvi muze odejit z ms...ale chapu tvou nedockavost ;)
@jasnenka87 právě že nebyl. No uvidím zkusim testnout až tak ve středu to bude jeden den do Ms a uvidíme.
@vladuska29 ja si te spletla, ja myslela ze jses zakladatelka ;) pozitivni muze byt klidne az tyden po vynechani ms, takze dokud nedorazi ms je porad nadeje ze jsi tehotna ;)
@jasnenka87 no vim jistě že ovulace byla 16.10 a sex byl 15.10 a pak 17.10. A právě jak je mi na zvraceni od čtvrtka tak jsem si myslela že už se mohlo zadařít. No počkám do Ms a uvidim.
@vladuska29 mohla si klidne otehotnet teoreticky az 18.10. ;) zahnizdeni 5-10 dni...takze kdyby 10 dni tak jeste nez ti stoupne hladina hcg aby to poznal test tak to je treba 15 dni...tak to vychazi n akonec tydne...nekterym holkam se objevi druha carka uz treba 10dpo...nekomu treba az 18dpo...takze trpelivost ;) pockat na termin ms a testovat ;)
@jasnenka87 tak při prvnim těhu jsem měla slabou čárku až tyden po vynechani Ms alw to je už 8let. Teď při těch dalších dvou jsme se tulili stejně jako tuto Ms a vždy to vyšlo jen to bohužel nedopadlo dobře. A je pravda ze jsem při obouch měla slabouckou čárku že skoro ani přítel neviděl den před termínem Ms. Tak uvidime budu doufat a čekat😁😁
@vladuska29 Jinak test Pepino je hodně spolehlivý. Mě teď ukázal krásnýho ducha 10 dpo. Teď už jsem 17 dpo a čárka krásně zesílila.
@bodlinka24 mě zatím neukazuje nic
I me krásně zesílila navíc jsem si udělala test od clear blue Digital který určí týden od početí. Takže pozitivní a 2-3 týden. Příští týden jdu k doktorovi. Myslíte že už tam bude něco videt? Jeste mě znepokojuje to, že jsem ani nespinila a ani nespinim.. Měla jste to taky nějaká? Musí se spinit při uhnizdovani.
Dělám 3-smeny provoz ve fabrice kde je hluk, prach taham těžké bedny a do toho pracuji s výpary z chymickych látek a cínu co má přes 300 stupnu. Nechci nic podcenit 😔 ta noční mě čeká příští týden. Pochybuji že mě tam nechají pracovat a jiná práce tam pro těhotnou neni. A nevolnost mám jen pocit na zvraceni a to se střida během dne. A tlak v podbřišku. Dnes teda se mi točila i hlava v praci. Tak neví co pak mám dělat? Jít na neschopenku?
@veronikabelu Joo 😉 a gratuluji ❤️ zkus digitální test od clear blue je dražší, ale spolehlivý a ukazuje týdny. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@girls64 jasne pozitivni gratuluji ;) za dva dny udelej znovu zda sili a muzes volat na gynekologii a objednat se na prohlidku ;)