Je test pozitivní?

ruze32
29. lis 2022

Ahoj holky,
testuji jiz nekolik dni a pouze s duchy, ale dnes se mi ukazalo na testu Slunicko toto. Co myslite? Mam 7 dnu zpozdeni, brala jsem utrogestan na pripadne udrzeni. Nemam zadne priznaky, pouze v dobe ovulace strasne bolesti na pravem vajecniku. 😊 Prijde mi ze uz mi hrabe😅

klokanka31
29. lis 2022

@ruze32 Je tam 🍀

jjasmina
29. lis 2022

@ruze32 je tam, pokud máte týden zpoždění zkuste digi pro jistotu

ruze32
autor
29. lis 2022

Pred tydnem jsem si kupovala digi a byl negativni.. bylo to v den ms. Myslite ze ho mam udelat zas?

lencaa11
29. lis 2022

@ruze32 to je pozitivní ☘️☘️ Digi je 25 tak že teď by vám už mohl ukázat

ivivi
29. lis 2022

tohle neni duch, ale carka. Kupte digital. Mne digital ukazal 1-2 a to carka byla mnohem slabsi

sudylichozrout
29. lis 2022

@lencaa11 Proč by měla testovat digitálem, když má tenhle test jasně pozitivní? Vždyť ten digi je úplně stejný jako tohle, jen je tam čidlo intenzity a rozmezí týdnů. Jenže pokud zakladatelka ví, kdy měla sex, tak si ty týdny snadno dopočítá sama a ušetří necelé tři stovky. Fakt pakárna tady s tím digitálem. Jednou si to už zapamatujte, uvnitř není skřítkovská labka, kde malí permoníčcci dělají biochemický rozbor. Je tam úplně obyčejný papírkový test.

klokanka31
29. lis 2022

@sudylichozrout Ty máš dneska zase náladu 🙄

sudylichozrout
29. lis 2022

@klokanka31 Naprosto skvělou 🙂

lenda93
30. lis 2022

Vypadá jako pozitivní, udělala bych další ob den 😊

milujicimaminka89
30. lis 2022

Holky, to jsou dnešní...1.z rána, pod ním odpoledne. Myslíte, že to není ryska? 9.dní po IUI a 11.dní po injekci Ovitrelle...

ivivi
30. lis 2022

ryska to dle me neni. Ale uvidis, jak to bude vypadat dal. Ono se doporucuje testovat obden, protoze HCG by se melo zdvojnasobovat ob den. A pak ten posun jde videt

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru