Je těhotenství prosperující?

volnapet
22. pro 2023

Dobry den,
diskuzi miliony, presto....
V listopadu jsem mela jeden jediny styk - 8.12. (tu dobu jiz 19DC).
Cykly mam nepravidelne, spise delsi, tedy termin menstruace je takovej ve hvezdach.
31 DC (12 dni od styku) jsem si vecer udelala test a byl pozitivni.
Nasledujici den (32 DC a 13 dni od styku) jsem sla na odber hcg - 26.4.. Pry to neni moc.
Carka lehce sili, presto jsem znepokojena jeji silou?
Jak jste to mely vy?
Mel někdo nizke hcg a dopadlo to dobre?
Prikladam fotku testu (20.12. vecer, 21.12. rano a 22.12. a dnes rano).

A omlouvam se za dalsi diskuzi.. Jen je to neplanovane, doslova prekvapive vzhledem k neplodnosti a podstoupeni ivf v minulosti

lencaa11
22. pro 2023

@volnapet test sílí úplně normálně HCG jde nahoru co ob dva dny tak by test za par dní mohl bejt silnejsi nikdo dopředu neřekne že je vše ok nebo není ...☘️☘️

misha31
22. pro 2023

Carka sili hezky, prozatim to vypada dobre

chybadel
22. pro 2023

@volnapet krásné sílí 👻😂 méně stresu více radosti ❤️ držím palce ať vše dobře dopadne

volnapet
autor
22. pro 2023

@chybadel za to muze ten muj gynekolog, kdyz me rekl, ze hcg je nizke 😬 nevim, jake ceka hodnoty. U syna (ivf)jsem mela hodnotu 515 ale az za 14 dni od transferu s 5d.embryjkem 😬

mysh_me
23. pro 2023

Je to brzy! Mas slabou carku, postupne sili, zachytila jsi tehotenstvi hodne v zacatku, i na tu krev jsi sla brzy, proto se doktor mozna vyjadruje tak opatrne. V techto ranych fazich je to proste bud a nebo, zadna hodnota ti nezajisti ze se tehotenstvi vyviji spravne.

volnapet
autor
23. pro 2023

Dnes jsem byla na dalsim odberu hcg (po 2 dnech) puvodne byla hodnota 26, dnes je hodnota "jen" 43...
Sliznice narostla ze 14 na 16mm. Tak ja nevim 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

misha31
23. pro 2023

@volnapet nejedna se o dvojnasobek, cili uplne bych se neradovala, pokud byt odber s odstupem 48 hodin. Chtelo by to zopakovat.

kkacca
23. pro 2023

@volnapet tak to se cca zdvojnásobilo, tak jak by mělo..

volnapet
autor
23. pro 2023

@kkacca dostala jsem Amelgen, Clexane a uvidime se ve středu 🫶🏻

volnapet
autor
27. pro 2023

Davam vedet, ze testy sili a dnes uz Clearblue ukazalo 2-3, hcg z krve je 197 🙂 na usg prekvapive nic neni videt 🤭🤭 kontrola znovu v pondeli

misha31
27. pro 2023

@volnapet drzim pesti 🍀

hanaalb
30. pro 2023

@volnapet na UTZ je videt od 1000-1500
Dle me, a zkusenosti je hrozne nizke. A divim se, ze clear blue ukazal 2-3. Ja mela HCG 670 a clear blue 1-2.
Ale i pri HCG 670 to bylo biochemicke. Cca tyden po terminu MS.

volnapet
autor
30. pro 2023

@hanaalb nerozumim tvému diveni se, kdyz v navodu od clearblue je snad hodnota od 150 a vyse, kdy se ukaze onech 2-3 🙂) Ano, mozna si mela 670 a nasledne biochemicke, coz je smutne, ale ruku na srdce.. Potka to lidi i s mensima (ci vetsima hodnotama). HCG roste vzorne, nekrvacim, nespinim, testy dosilily, priznaky spise pribyvaji. Proste jsem to podchytila az moc brzo (a buh vi, kdy byla ovulace, kdyz styk byl 19 DC) 🤭

hanaalb
31. pro 2023

@volnapet ja ti jen rikam, jak to bylo, a i co vidim v diskuzich.
Ja ti preju, aby bylo vse v poradku o tom zadna. Pokud nevis kdy byla ovulace, tak to je jasny pak. Ja mela cykly 27-28. Jak hodinky, takze plus minus na den jsem vedela kdy byla ovulace i termin MS.
Pokud mas vse v poradku tak gratuluji, a at vse hlavne v poradku a uzivej si.
Jestli ti pribyvaji priznaky, tak je mi te spis lito. Nevim kolik mas deti, ale ja to mela ted sileny. Je to snad i vekem(30). Rikam si, ze jsen uz stara breca.

marselina
31. pro 2023

@volnapet drzim moc pesticky🍀❤️

volnapet
autor
31. pro 2023

@hanaalb je me 32 a mam doma skoro rok a pul "stare" dite, navic chodim do prace. Uprimne je to ficak a asi v praci nevydrzim 😔

volnapet
autor
1. únor 2024

Treba to nekomu doda trochu nadeje? Mejte se krasne 🫶🏻

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru