Ahoj holky zdravim vas prosim vidite neco? dnes 14dpo.. ovulacni test delany 14dc pozitivni.. ja vidim slaboulinkeho ducha ale nevim jestly nemam halucinace 😆 dekuji moc
@snazillka098 bohužel nic nevidím
dekuju
Nic :(
Uplne bilo 😕
Holky, testujte az s vynechanou ms, usetrite se plno zklamani 😕🙏🏼
Nic tam nevidim
Nic 😒
@verulevrtule u vás ale něco pidi midi vidim 😁
@monikapodolska No to já taky, ale těžko říct, jestli to není jen tím, že mám před ms, ale ani nevím, kdy má přijít 😠
@verulevrtule U vas je duch videt 🙂
@ema90 Snad bude, zítra, ci pozítří silnější 😉
@verulevrtule taky vidím 😉
@amazonkajanik Tak uvidíme, třeba to bude silit 😁
@verulevrtule držím palce
@verulevrtule vidím držím palce
@pajasala dorazila ms 😭
@verulevrtule tohle je vážně na prd. Já před MS taky viděla ducha ale vyfotit nešel. Mrzí mě to.
@pajasala No už se s tím loučím, že to vyjde
@verulevrtule to i já. Pořád si říkám přestanu měřit a dělat ovu testy a pak když se to blíží tak neodolám. A pak brzo testuju a jsem zklamaná.
@pajasala No právě, jenže ovlivnit to moc nejde, taky nemám tu trpělivost. Navíc doktor mě říkal, že to určitě vyjde. Hormony na podporu a přesně jsem věděla, kdy mám ovu a stejně to nevyšlo, asi je někde chyba
@verulevrtule chce to čas a trpělivost ale je to těžké
@verulevrtule to mě mrzí,ale třeba budete jednou z těch,co mají ms a stejně jsou těhotné 😉 je to intenzivní krvácení,bolí ms víc než obvykle?
@amazonkajanik zatím to není intenzivní, dostala jsem to teprv v noci, a bolí trochu min, vůbec jsem neměla příznak, že dojde
@verulevrtule vidim
@verulevrtule tak jestli to bude slabé,bezbolestné,tak je ještě naděje. Objednejte se na gyndu,řekněte,že jste měla slabě pozitivní test a od noci lehce krvacite. Mohli by vzít krev na zjištění hladiny hcg a mrknout,co se tam "dole" děje 😊
@amazonkajanik No když jsem tam byla minulý měsíc, tak mě řekli, že se mám ozvat až bude silná čárka, dálnice. Že na duchy nehrají 🤣
@verulevrtule no jo,jenže to k tomu nesmí být krvácení. Třeba by mohli nasadit něco na udržení,nebo nedej bože je to mimodelozni(nechci strašit). Já teda měla biochemické,ale to bylo zpoždění třeba 14dní,duch jako u vás a pak se dostavila velmi silná a bolestivá ms,že jsem musela zůstat doma a jednou mi dávala mudr injekci na bolest
@amazonkajanik achjo, no už to vypadá jako klasická, volala jsem na gyndu, a napsal mi ještě něco na růst vajíček, tak budu zas vysilovat příští měsíc 🤣
tak me dnes take dosla Ms .. takze jdeme na druhy pokus s Clostillem .. ale bez ulzrauvuku ted .. protoze budou vanoce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@snazillka098 vidim jednu čiarku. Negatívne. Asi vidis len ty co by si chcela vidieť. 😉