Ahojte. Jsem 6.den po ket. Vím, že je na testování brzy. Ale je mi tak divně od žaludku. Medikace- utrogestan a Lenzetto (estradiol). Je tam náznak 2.čárky nebo mi z toho všeho už hrabe? Děkuju za názor😉
Já vidím,tak zkus testnout zítra ráno z první moči to je nejlepší
Vidím ho taky😍 Zítra už bude slnější 🙂
@majina89 ja taky vidim🙂
Vidím ho taky😍 Zítra už bude slnější 🙂
@monikavitezslav
@koudelka82
@natysnovec holky, kéž byste měly pravdu. Po těch letech se i bojím doufat.. No necháme se překvapit. Díky moc😉
Taky vidím,držím pěsti!
Je tam 😉
At vydrzi, at se nic nepokazi 😽
taky vidim. ja mela 7 den podobnyho ducha jako ty a ted tu mam 6ti tydenni miminko.. jen tak dal a jen at sili
pekny dusik, vidím ho tam 😊
Taky vidim.
měla jsem to stejne duch uz 5 den po ket a ted jsem v 23tt! bude to dobre uvidis👍
@majina89 ja spinila do 13tt a mam z toho 8m holcicku.
@absintka19 vic takovych skvelych zprav!! Diky za povzbuzeni😏
@majina89 neni za co. Taky mam holcicku z Ket a v cervnu si chceme ji pro dalsiho mrazacka 🙂
@absintka19 to je fakt krasa, kdyz se tak povede. Tak snad bude v pristim roce sourozenec😉
Mešká...
@zanule_92 já tam možná něco vidím, ale musím se teda hooodne zadivat, abych ho tam viděla 🙂 kolikaty jsi den ?
12 dní
@zanule_92 ty jo, tak to si myslím, ze už by měl být větší dusík, ale nevím, každý to ma jinak, muže se ukazat i později
Taky se mi to nezdá... No uvidím
Negativni,po takovem zpozdeni bys mela mit obe dve stejne silne...ale kdo vi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja vidim zkus za dva dny